Nakon Istočnog Sarajeva i Trebinja
0
Sutra i u Banjoj Luci otvaranje prvog Festivala nauke
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istinska nauka u BanjaLuci realno nije moguća, jer ako bi stvarno zaživjela, onda bi se čitava alkoholičarsko-narkomanska genocidno-mafijaška tvorevina raspala. I tu dalje svaka priča prestaje.
de ziv bio navedi barm jednog muzicara, knjizevnika, glumca, sportistu iz Mrske? Eeee cobani, cobani...
Kako se sve lijepo moze organizovati u drzavi koja funkcioinise kao drzava. kako se mogu iskoristiti i kapaciteti naocnika bilo koje nacije i vjere ako je drzava organizovana kao sto je u ovom slucaju REPUBLIKA SRPSKA. Atamo u M-H/F koja nije ni drzava ni poludrzava,ni veliki entitet no veliki Blentitet imaju svoje mjesto samo blentovi koji se ni ne razumiju u nauku izuzev nauke o vahabizmu,a ta nauka je propalitarizam.
@hoce li @Mirotvorac Sta je B-A.V.L.I.J.A.N.E.R.I...Muka vam sto Srbi gaje nauku, filozofiju, umjetnost, knjizevnost, muziku u svojim gradovima.. Pa radili su to i u Sarajevu dok niste protjerali 200 000 Srba iz njega i od Sarajeva napravili T.e.h.e.r.a.n... Sad imate samo dva \"kvazi-intelektualca\" Gojera i Vesovica a i oni nisu vasi nego hrvatski i srpski i.s.p.r.d.c.i... Nije to za vas... Vas domet je M.E.J.T.E.F I DA VAS H.O.DZ.E NATAKARE NA H.O.DZ.I.N D.U.D.L.A.S... Zato u tor od 24 % BiH i ni jedne...
Samo dok VAM vratimo 1992 pa otvarajte festivale kakve hocete !!! A MORA SE VRATITI DOK I ZADNJI BOSNJAK DISE !!!
Hoce li srbi genocidasi uciti NAUKU O SRPSKIM POCINJENIM GENOCIDIMA i OSTALIM SRPSKIM SPECIJALITETIMA ZA ZLOCINE PROTIV COVJECANSTVA????