Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CCCCCC !! VALJDA U BOSNI I HERCEGOVINI ??? E MOJ KLIX...
Bgm ko da vas Dodik drži... :(
koja je to gamad od politicara.Cijela BiH se ujedini,narod,nacije u pomoci jedni drugima,dok nas politicari dijele. cuj u RS i FBiH zalost,a u Brckom sigurno nije... Nisu se izjasnil njihovi nadlezni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haj neka barem nesto bude zajednicko....
kakavi smo, ne bi me iznenadilo da je RS odlucila dan ranije ili kasnije ili obratno, svejedno ....
Jedino dan kasnije.. znas da krme hoce da je izdrzljivije od nas uvijek ...
Koja govna genocidna su ovi srbi, u Vlasenici gdje je zbog klizišta stradala jedna žena, još nije to mjesto obišao načelnik Vlasenice, toliko o solidarnosti srba, a iz gradova sa bošnjačkom većinom ide pomoć u gradove sa srpskom većinom...
Jesu im ga šuknili ovi iz vlade FBiH, odmah nakon genocidaša proglasili i oni da bude u cijeloj BiH...
Pa jasno je da bijednici iz manjeg entiteta pokusavaju na svaki nacin da se distanciraju od BIH i zajednickih institucija, (osim kad treba pare dijeliti).
Ne postoje nikakve "zajedničke institucije" to je termin genocidaša i agresora, postoje institucije BiH ili državne institucije.
Ma to je igra rijeci ko i republika srpska, to nije pridjev vec vlastita imenica.al kontas sta je problem zar ne, ili mislis drukcije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dan radosti za genocidnu tvorevinu! Nosi vodo nebeski narod gdje im je i mijesto!!!
nekako, u zadnje vrijeme, kad cujem ovo republika srpska odmah mi se povraca i pozelim da se poplava vrati diljem gradova te republike srpske.
Samo u zadnje vrijeme? Ali nemoj tako, sigurna sam da ima tamo i finih ljudi, koji nisu ovo zasluzili. Ma u biti, niko ovo nije zasluzio i nikom to ne treba zeljeti.
da, vjerovatno. ali sva ova kompleksnost u bosni pa i rjesavanja kriza poput ove s poplavama je uglavnom zbog opsteg haosa u bih prouzrokovanim postojanjem 2 paralelne drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kamo srece da se na isti dan veselimo...
Obzirom da ja živim u Bosni i Hercegovini, izražavam saučešće 'komšijama' iz Pederacije i Republike Mrske. Crni humor, ali kod nas je sve ispolitizirano pa i 'neželjeno plivanje'
kako kažu ono Bosančuge i ovi iz mješani brakova.titoljupci i jugonostalgičari sa muslimanskim imenima nesreća nas je ujedinila izgleda ipak da nije !
Kako oni kažu homre kretenčino.
hombresa,produzi do malo boljeg marketa,kupi malo bolju kanafu,i objesi se. Preporucam da preskocia kineske prodavnice,nisu im najkvalitetniji,takvi kao ti BiH ne trebaju,steta bi bila da opstanu.
Cemu ovo: Dan zalosti i u FBiH i RS? Mogli ste bar jedan dan izostaviti ove podjele po entitetima,cijela je BiH i region ujedinjen,narod ne gleda je li pomoc treba Ivan,Jovan ili Mustafa. Svima nam je Dan zalosti.
A u Bosni i Hercegovini haman nije?
Čuj "Sutra dan žalosti u Federaciji i Republici Srpskoj", valjda treba napisati "Sutra dan žalosti u Bosni i Hercegovini".
Ajmo ljudi bar ovo sutra ispoštovati, da ne pišemo gadosti i nebuloze na ovom mjestu! Ako smo imalo ljudi!
Znači, finale Kupa BiH će opet biti odgođeno.
Pa je l' to znači da je dan žalosti u Bosni i Hercegovini?
Pa i nije bas... Nije u Brckom.
Bevanda smatra da ne treba da bude dan žalosti na nivou države. Mora otići kod KareMarka u Rvacku po svcoje mišljenje.