Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema od tog nista nazalost, imaju na svojoj strani mileta i ekipu
Ovo je vise ispolitizirano nego sto je potrebno. Obdukcije su radjene, ako su uradjene kako treba po pravilima struke, onda nema sumnje u nasilnu smrt izuzev suicida ili eventualnog zadesa. Ako se potukao sa nekim prije nego sto je dospio u vodu, logicno je da ce na tijelu imati odredjene povrede. U rijeci za vrijeme smrti, nastaju dodatne povrede postmortalne, kako od same podloge tako i od zivotinja koje okruzuju les
Postoje dvije verzije moguce: Da je dobio batine u tuci i dosao do rijeke da se ocisti, opere i sam pao Druga, da ga je neko ponovo na tom lokalitetu udario i da je u besvjesnom stanju pao ili bacen u vodu i samim tim bi obdukcija pokazala utapanje jer je u sustini jos uvijek ziv. Da ga je neko drzao pod vodom, cisto sumnjam i na taj nacin utopio jer utopljenik se hvata za slamku, ispod noktiju kod lesa pronadjeni bi bili tragovi tkiva od izvrsioca, odbrambene povrede i sl.
@Moonwalker007 Da li ti stvarno vjeruješ u to? Po tvojoj verziji David se potukao i u toj tuči zadobio teže tjelesne (prelom vilice, hematome na glavi...itd), onda se uputio prema nekoj kući u cilju da je opljačka a poslije pljačke hladno odlazi u pekaru po burek pa tek onda odlazi do rjeke da se očisti u koju slučajno upada i utapa se...!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Politizacija ''slucaja'' da porodica nije ni svesna!
Poserem i popišam sve muslimane u Goraždu koji su pravili anketu radi četnika dragičevića
Kakav si ti idiot!!! A ja se poserem na takve kao što si ti!
@Mileva38 Nisam ja idiot nego goraždani..........žao mi je što u ratu nisu prošli kao fočaci, višegrađani i srebreničani, pa nek onda žale dragičevića četnika......
PRIKAŽI ODGOVORE (3)