Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
motaj kablove gasi svijetla i pucaj u uhljebe...
Nacionalni interes Bosnjaka je da se kunu u PRAVNU DRZAVU sve drugo je put u propast ,,,a kako vrijeme ide sve vise kontam da je Alija i SDA prijekat Beograda i velikosrbskih bolesnih ideja ! Svi argumenti idu u tom smijeru
Komentar prijavljen SIPI penzioner
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E Bosno Bosno, koliko si kao zemlja lijepa, toliko si kao država najblaže rečeno ružna... Idite mladi odavde, ovo nikada neće profunkcionisati kao država, osim za one koji ukradu par metara drva da prehrane porodicu.
Čuj opstinski sud??? Navedite ime i prezime sudije. Jbm ti ovakvu državu!!!
Kakva je razlika između suda Bosne i Hercegovine i općinskog suda. I zar ovaj drżavni nije veći i jači od općinskog.
Sto kaze Dodik treba ovo sve razjbati, samo problem je sto bi on jos gore napravio.
U Ćumez Drolju
Nismo ni ocekivali drugaciju presudu, ko je od lopova iz vrha odgovarao za lopovluk i korupciju..niko
Da li je iko pravomocno osuđen iz redova tkz velikih afera? One se samo nizu, budu statistika i odu u zaborav. Kriminalci, poreski prevaranti, lopovi i druga olos slobodno setaju gradovima..ne mislim na ovaj slucaj konkretno..cisto, prilika da se napise jedan osvrt na minule događaje tkz. kodnih naziva..budu aktuelni sedam dana i od tada im se gubi svaki trag.
Tu nema Boga, nema pravde...
Fuj. Ovoj zemlji I ne treba pravosudni sistem. Ovi tuzioci se bore sa Mafijom.
Ko je sudija u postupku, ime i prezime i da trazimo prljavstine o njemu/njoj. Sve ove koji oslobadjaju kriminalce vece ili manje treba izvest pred narod, da ljudi znaju ko je, sta je. Ovako kazu opcinski sud, necu to hocu ime!
I šta sad? Ne kontam??? Jel ona nevina?
Na prevaru joj ugurali u dzep, sram da ih bude. Ona tek kad je dosla kuci ono hop ispade tri hiljadarke u sitnim apoenima na pod...
Bošnjaci su obična gowna...djeco bježite vani ovo ničeg više nije vrijedno...zahvalite ballijama iz SDA na čelu sa Izetbegovićima na propasti Bosne...samomi je žao naroda koji je izgubio živote zbog ove nevidjene bagre ballijske!!!
Nećeš ti sigurno doživjet propast Bosne vlašino pogana.
kakav vlašina yebbo ti vlašina mammu...veći sam musliman 10 x od tebe!!!
a nije uzela 3.000 eura nego je dobila stan. znaci optuznica pogresno postavljena hahaha
Svako svog štiti,dokle ?
Nije problem u političarima i osobama iz javnog života, svak ima mogućnost da radi pošteno ali i kriminalno lopovski, nego je problem što korumpirano tužilaštvo i sudstvo ne kažnjava odgovarajućim zatvorskim kaznama, e da ovi rade svoj posao po zakonu tad političari i drugi ne bi se toliko usudili raditi lopovluk
Pa vidis da rade, uzela sutkinja 3000 i oslobodili je, jer ona je to posteno zaradila