Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko duše, ljubavi i poštovanja u ovim skromnim ljudima
ovo je primjereno onoj drzavi,ovoj je primejreniji tekst VRTILA MU SE U KRILU POLU PIJANA NA KONCERTU DARE BUBAMARE,POKUSALA STUDIRATI NIJE JOJ ISLO PA SE PRONASLA U KLADINICI ZA PULTOM,A ON POZNATI SIN SARAJEVKOG MESARA
Prelijepo 💕 samo u sadasnjem vremenu zvuci ko naucna fantastika 😓
Vala bas 😢
Zvornik nemoj u modricu bolje do sepka,karakaja ili sakara tamo preko jezera
bio
Sretno i bericetno im bilo jos mnogo godina...a nije ni danas sve tako crno, ima jos cistih, bezuslovnih ljubavi, velim to iz iskustva...nase vjencanje se obavilo bas na danasnji dan prije vise od jedne decenije a slavlje još traje ;) Bitna je tolerancija, razumijevanje i povjerenje, materijalno je na zadnjem mjestu. I svaki brak zahtijeva mnogo truda, zalaganja i brige kako ne bi izostali plodovi ljubavi...volite se, cuvajte i postujte jedno drugo i bracni uspjeh je zagarantovan!
hajdi neserite Kako vas nije sramota Kobajagi dan ljubavii u bosni Svaka danas cura ravaku nema djevice za lijeka
ima jedna u modriči, tako pričaju, sad ne znam možda je samo priča, neki su krenuli da provjere, jutros su dva kombija krenula iz zvornika
Zvornik 😅👍
da je u taj vakat bilo drustvenih mreza, ne bi ta vasa ljubav trajala ni mjesec dana
Nikome do sada nisam rekao :D, zaljubljen sam u jednu curu duže vremena, ne prođe ni sekunda da ne razmišljam o njoj, rekao sam joj to, ali sam znao da ona ne osjeća isto, ona se uskoro udaje i želim joj sve najbolje, ali ja ostajem uništen sa tom ljubavlju, koju svi hvale na sva usta, ljubavi se treba kloniti, jer na kraju uvijek budeš povrijeđen, meni sad ostaje da cijeli život patim za njom, jer znam da da takvu više neću sresti, tako da savjet je da se klonite ljubavi, vjerujte samo uništi na kraju :)
osjećam se kao da mi je kamen pao sa srca :)
Oplakah .... Ali od smjeha xD !
Mashallah :))))
Sipak bi on nju vidio da je imao fejs i instagram. Danas ne vidimo prst ispred nosa, a kamoli djevojku..
Sreća pa fb nije postojao tada, inače pola ovih brakova bi propalo:)
Aferim
eh da su imalo internet ne bi to tako bilo...a li čestitam...