Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJU SE UPUTE KAKO DALJE ZATASKAVATI SLUCAJ,
Lopovi Lopovi
@svrco2017 Nooorooood znoooooo!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Za ovo je kriva SIPA! U svim normalnim zemljama oni bi bili u zatvoru kako ne bi mogli uticati na svjedoke i istragu. SDA je preuzela drzavu, jasno kao dan
Đaba se sastajete i kuhate,,nasramotu i to na,,RAMAZAN"-upamtite : Zaklela,se zemlja raju da se kad- tad sve tajne saznati moraju..obrukašte nas..28.g.čopate uz podršku,glave SDA..Zenica,,za sve vas..bila bi tjesna,,jer sirotinja je u njoj najviše..
SDA kidnapovana, a uljezi koji su je okupirali će učiniti SVE da tako ostane.
Možda razmjenjuju igrice za PS4
Cekaju tranvaj , sta je tu cudno
eovako treba pratit i ostalu bagru iz sdp sbb hdz snsd sds nip df i dr.... sve da se prati snima, objavljiva javno....hajmoooo!
Valjda da popolove plijen logicno 😂
Imaju dobar tal, eto sta!
Bosna i Švercegovina. Nema dalje... dede mi
Ja vam vijesti. Sve sami spin.
Moraju se priče uskladiti, zataškati stvar.
Jos jedan dokaz da je BIH i definitivno propala zahvaljujuci SDA...ma bravo!!!
Primopredaja "malina" 😂
Svi putevi vode do FADILA!!!! FA-DILER respiratora, ventilatora, registratora...
Raspadaju se, idemo dalje...
Ma ovaj Fikro i Solak su van taki nahlipani seljohostapleri:Oni su jadni zrtvovali obraz i zivote da bi mogli se pokazati na svim mogucim koridama(gdje i pripadaju),posebno na Cevljanovicima.Mozes ti mislit sklopova tih mozgova.