Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na mjesec dana dok se malo ne zaboravi i onda sve po starom. Užas kakva je naša policija i šta se radi. Da nema medija, pola stvari bi prošlo bez sankcija. Zato cijenimo novinare, veliki je to pritisak.
Istraziti slucajeve prijavljivanja porodicnog nasilja zadnjih 10 godina i vidjecete kolika je stopa nasilnika koji su clanovi MUP TK I SUDSTVA. Ni protiv jednog nije podignuta optuznica...jedni druge stite. Danas su ko oni neki ugledni gradjani drustva..
A juce onaj smrdo od advokata govori nevina ona. Jest nevina mozda u uho jedino...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nedo Bog ovakav sljam imat U kuci
da samo napravite menzu za policiju i da im zabranite da obilaze kafane , restorane , acinice ... u uniformama i sa sluzbenim autima ...bila bi neka mala revolucija ...jer tako pocinje , plati rucak , pa prica pa ovo pa ono .., jer evo sad krenes Zmaj BM Brajlovic....vise patrola ispred neg pred MUPom ?
"Prokleta bila zemlja gde je pascad pustena a kamenje vezano" Toliko.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U njemackoj sam vidjao policajke bolje od ove.
rado bih je ispitao i utvrđivao krivicu
Hrkalovicka u pokusaju. Alpha zenka, femfatal. Blago kuci koju ona zaobidje
Pitanje: Koga je iznenadila veza policije i kriminala u BiH Odgovor: Idiote
Dobra ova za povezat haha
Sposobni momci i djevojke prekucaju norme za primanje u policiju, ne mozeeee, kad ima voz podobnih da se primi, to je opste poznato i znaju se persone kome se javiti treba, sta radi unutrasnja?? Zakazala kao i u ovom slucaju. Lako je buraniju mlatiti, a nesposobnih puni mupovi a spremni na tacni rade. Realnost BiH!
ko ovu prostitutku primi u policiju tobejarabi, klasicna pusacica do jaja
Dobra Jenny ko grom
kompleksasica pomagala kompleksasu
Ako se dokaže krivica,IZA REŠETAKA!!!!
I šta ova ovakva radi u policiji.
Dzeni uhapsi me!!!
Policija je dno dna. Jedini put ozdravljenja je aktiviranje srednje policijske škole na Vracama. Ako hoćeš u policiju ideš četiri godine u policiju. Za te četiri godine naučiti ćeš da pričaš svoj jezik i možda jedan stani. Bićeš psihofizicki spreman. A ne kao do sada da za mjesec, dva naprave policajca. I ko ih kao uči: kriminalac, dezerter i nasilnik tipa Cegara.
Policajka sa 1k KM ide putovanja po Italiji. Inspektori u PU Gradacac vozaju mocna vozila novije proizvodnje. Kako kaze Hadzihafizbegovic u "Karauli": "Ma koga ti $ebes qicka ti materina". Narode, upravo ga primate.
Lafo nisu znali da je mala krimos. Koji levati