Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel pod \'javna tajna\' spada i podatak Haškog Tribunala po kojem 40% sastava SIPA-e čine ratni zločinci iz Prijedora, Višegrada, Bijeljine, Srebrenice itd.?
Jel ovo onaj direktor što kaže da za SIPA - u niko nije iznad zakona, a Dodik mu se svojim izjavam postavlja i iznad ustava države BiH a on ga ne hapsi. Ko je ovdje lud?
ep1HzW , [url=http://msvbdqscanlj.com/]msvbdqscanlj[/url], [link=http://dktdtlvyyohd.com/]dktdtlvyyohd[/link], http://prqniueexeac.com/
V7mKOo schmxawyjmbe
suoOPM , [url=http://xdwysfeceuzf.com/]xdwysfeceuzf[/url], [link=http://lhtxuxphrqmf.com/]lhtxuxphrqmf[/link], http://dnmnaltwvejj.com/
sluts walking, how samehful. you should NOT be proud to be a slut. stop doing porn, go to school, get your shit together. maybe get married to a good man, and STOP being a lesbian. it's abhorrent immoral behaviour which you partake in to be rebellious, NOBODY is REALLY a lesbian, just mentally confused or perverted. so STOP IT. You and YOU ALONE can make a difference, lead the way for other lost lesbians. Wake up Lilly.
jao sto se raspojaso...ali dokle....?
Ovaj na slici ko da je clan arkanove genocidne jedinice ! eto nasta mi lici ! srbin grobar !
*eben brav ovaj Zubac
Zalosna mu majka, kakav ruzan papcina.
Jed g.o.v.n.a-- commi....
Lici mi na onog celu iz Californication-a!?
_Sine uvjek sam ti govorio lijepa rijec i gvozdena vrata otvara!
uh sta se ovo desava kod celavih, da to nije neko zapretio da ce istinu reci pa se sada glave skidaju?