Kandidat za načelnika općine Vareš
129
Šurkić: Imamo program izrađen na osnovi potreba građana
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uništili Vareš Hamdo i naravno SDPPPPPPPPPPPPP u ime koje je bio DEEEEESET najdužih i najtežih godina za vareš od kad postoji imaju obraza se uopće kandidirati na izborei nekakve parole koje dreče sa crvenih plakata sa još ljepšim slikama.. Ja sam mislio da je onaj Barkić pametniji.
Idemo Pajdo, samo naprijed!
Samo naprijed Brano!!! Puno srece ti zelim.
Ko je godinama na čelu Vareša, dobro je da ga uopće postoji. Uništio Hamdo i slični njemu sve što se uništiti moglo.. Gore biti ne može..
Vareš jadan da ne može biti jadniji a općina dobila negativno izvješće što govori da je riječ o kriminalu i nelegalnom trošenju novca načelnik je iz SDP-a, pametnom dosta.