Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocigledno sponzoriran clanak od Sebije Izetbegovic ili Zeljka Komsica. Toliko providno da i ptice na grani to znaju.
Sta ce zena, mora se raditi. Samo nek je na vrijeme pa kolko god
I SDP isto lukavi ko i ostali kriminalci političari
Poruzna mu ova
Pa moze valjda raditi, a ne profanisati se k'o gospodja Ministarka Sebija. P.S. Ne gotivim Zlatka, ali zena mu je fakat na svom (radnom) mjestu.
Da bi jedna osoba bila postavljena na mjesto višeg stručnog saradnika za politički kriterij i koordinaciju procesa stabilizacije i pridruživanja mora imati najmanje 20 godina radnog staza u drzavnoj upravi. Svima je dobro poznato da Amina nema ni jednu godinu staza u drzavnoj upravi, pa je radi toga ovo rjesenje o njenom imenovanju apslolutno nistavo i nadlezna inspekcija bi ga morala ponistiti po sluzbenoj duznosti. Ali, ovo se nece dogoditi, jer se radi o Zlajinoj zeni.
LAGUMAŠ JE JOŠ U SDPu DA GA USMJERAVA KAKO NEKI DRUGI ŽELE ILI DA SDP VODI U NESTANAK, KAKO JE REKAO RAHMETLI NIJAZ DURAKOVIĆ. NIKŠIĆ MU SE NEMOŽE ILI NESMIJE SUPROSTAVITI I ZATO NIKŠIĆA TREBA SKLONITI SA VRHA, A ZBOG NORMALNOG FUNKCIONISANJA SDP. LAGUMĐIJA JE ,,UVJEK,, BIO ZLO ZA SDP . IGRAĆ !!!!!
A ja mislio tu radi žena mog komšija Ibre, koja ima dva magisterija i proivodi kraju doktorat!...
Pa nece biti u trafici.
Mamicu li vam lopovsku vise...
Jeste smijesni, pa nece biti zaposlena kao cistacica u rudniku ili autobuskoj stanic. 🤮🤮🤮
Lagumdzija je opljackao velike pare dok je bio na celu SDP !! Bakirovi spijuni su ga maznulai na djeluI ( Damir opc novi grad-Bih telecom ). Sve dalje gledamo u direktnom prenosu ...
e cuj zaposlena sirotinja,sta je sa marketing firmom i namjestenim tenderima bh telekoma.
sad reci da nisi sda agent, klocu raspali
Ništa čudno za komunjare. Za vlastiti interes dušu bi đavolu prodali. Kakva crna ideologija.
Slucajni prolaznik..😂😂😂😂
Neka mašala. Redovan konkurs, sve po propisu, ispštovane sve procedure i od velikog broja kandidata izabrana najbolja (naravno da ćete ovo shvatiti kao sarkazam).
Oteko si sav od tog Hepatitisa C što ima barabo stara.Povuci se ionako si star ko isusovo magare