Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U EU sjede delegerine (neizabrane) korumpirane birokrate! Nemaju nikakav legitimitet. Djubrad kao Covic/Dodik/ Izmet/Sandzaklija/Lagumdzija i mnogi drugi
CIK neće ništa uraditi. Jer ne može.
Bosnjacki narode, muslimani moj dragi uz Allaha je sve moguce. Ustrajte, borite se i budite jedinstveni.
E ako Allah ne pomogne ne znam ko ce drugi. A jes se napomagao narocito u ratu u PM. Zanimljivo taj Allah pomaze recimo samo Radoncicu, Izetbegovicima , Sebiji Sakaki i ostalim debilima iz SDA a postenim vjernicima jok.
nakaradni smo........kako god okrenes
Manda OHR-a je određen međunarodnim mirovnim sporazumom, a delegacija EU nema takav mandat i oni mogu samo posmatrati procese. Protjerivanje stanovništva je jedna od posljedica rata, i zalaganje da se ono prizna kroz posljednji popis je groteskno, jer šta ćemo onda sa drugim stvarima? Npr. zastupljenošću na rukovodnim radnim mjestima? Zar je to u interesu hrvata u BiH? Kako plitka politika HDZ i EU.
U čijem je interesu tvrditi da u Kaknju živi 16.500 Hrvata kojih stvarno nema samo da bi se na temelju toga dobili hrvatski mandati koje će izabrati Bošnjaci. Ma hajte molim vas
@MirnaBosna Nista cudno, Hrvati su podijelili certifikate cak i umrlim babama samo da bi brojcano ispalo kao da ih je veliki broj ucestvovao u odbrani BiH, koliko i kako su ucestvovali jasno je i nama i njima, deset puta su bogatiji izasli iz rata a kako zna se domoljubna pljacka konvoja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KONAČNOOOO ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE Sad možete sami napraviti na osnovu ovog tutorijala :D Koliko sam dugo ovo čekala :D :D HVALA !!!
Mr. Zabrinutost i Mr. Akcize
Popis iz 1991........Stolac, Travnik, Bugojno, Jajce, Vakufi su bošnjački gradovi
ooo kako je u konjicu, kako je u ministrastvu na državnom nivou, jesi li bar javno rekao raji da ne radiš petkom, jbg džuma je, jesi li bar javno rekao raji za Mitketa, Blace, Muzej, Maciće, Musalu, ili se čvrsto držiš fašizma, drugo i drugačije ne valja, a još nisi odgovorio u kojem si ministarstvu, civilima ili izbjeglicama, ili su te nagradili nekom agencijom
Kad jedna politička poltrončina drži predavanje o strancima. Pa uhljupu jedan, oni rade posao za koje izabrani nosioci vlasti nisu sposobni. Skupo naplaćujete svoj nerad a ne želite sjesti za jedan stol i dogovoriti se, bez zabijanja noža u leđa drugome. Ma kako se zvala stranka u BiH, u njima je fašizam, manje ili više skriven.
Lici ti materino medjunozje na bermudski. Sta je drzava kriva sto ste kvislinzi i sto ste fozvolili stranim korumpiranum hohstoplerima kao sto je Wigemark da se j ebu za pare sa Covicem i Dodikom.
Wigemark treba otici!