Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle ce nam servirati genocidne vijesti iz genocidne genocidije? Nikoga ne zanima sta ovi genocidasi pricaju. Oni samo mogu da smisljaju novi genocid. Zivjela mudzahedinska Bosna! Smrt genocidasima! TALIBAN4EVER! BiH4EVER!
samo srbin srbinu smije sisat surlu.
joj jes ovo dobro deder se pokoljte gamad fasisticka
samo jos da citiram predhodni clanak: \"Međunarodna zajednica nema šta da traži u ustavnim promjenama u BiH jer je to ‘vlasništvo’ lokalnih političkih lidera...\" Gdje ste junaci srpski tu?? gdje?? nema vas, a dodika branite, on vas muze, poceli ste krv da pisate vise... ocito, vlasnistvo sveg u bh je lidera, omg,.... gdje je tu narod???
ma nije pacijent, neg retardus ispade, kad ne bude imo od cega da zivi skontace, a najgore od svega je to sto ce nakon eventualnog ukidanja/ propasti republike sumske bosna i hercegovina vracat dug, sta vise sad je jasno sto dodik se zalaze za entitetsku raspodjelu imovine... da rasproda i sto duze opstane na celu da moze dalje pljakat... moze pljakat kolko oce a ne dokle oce.....
evo ga jos jedan dodikov \"pacijent\" al vas doodo muze kao simentalke :-) :-) srdacan pozdrav i tebi
Ocemu to gos. Ivanic prica,kao da se budi iz dubokoga sna.Zar mu nije jasno da je svetska kriza zahvatila sve zemlje svijeta, pa i \"REPUBLIKA SRPSKA \"nije izostala u tom kontestu-i da [RS]-u skode mnoge unutrasnje stranke kao sto je upravo njegova,zatim SDS i mnoge druge ,a da i negovorimo stranke iz okruzenja [RS] koje po svaku cijenu zele destabilisati i unistiti taj entitet i on i dalje prica neke \"bajke\"i to se ocitoprimjecuje da uopste nemisli \"REPUBLICI SRPSKOJ \"dobro nego mu je iskljucivo stalo do funkcije i nista drugo.Nego gos. dodji sebi i pameti i ujedinite se skupa sa ,gos.MILORADOM DODIKOM i pocnite raditi savjesno na >dobro bit cijelog narora koji zivi,radi i misli na svoju \"REPUBLIKU SRPSKU; Srdacan pozdrav !
Seyo jarane, recept je:........ ne pretjeruj sa krmetinom barem dok traje ramazan. tebi najgore sto se moze desiti je da dobijes brucelozu zbog precestog napastvovanja komsijinih ovaca.
sklonite ovo krme(dodik) s interneta..dobicemo svinjsku gripu..
Zaista stanje u cijeloj BIH je katastrofa.Dok se bore za svoje nacije opuhaše sve a narod vodi brigu dali su Srbi zaj. Hrvate ili Bošnjaci Srbe i obratno a nevide da će uskoro hodati i goli i bosi i gladni a obzirom na razne namete režijske troškove poreze kredite i hipoteke pitanje je dali će imati i svoje domove.Za to vrijeme političari grade vile u inostranstvu gdje im djeca već odavno studiraju ili žive i čekaju samo kada će sve isisati od naroda pa da i oni odu za svojom djecom.
kakvo je to nacin razmiljsanja, samo nek komsiji crkne krava :)
zelim da im dodik bude dozivotni premijer :-) vec kad nam je u oba entiteta 40 % kvota nezaposlenih osoba. 500.000 MARAKA za brenu je dao..pare istih tih srba koji glasaju za njega..sinu svom dao 3.500.000 MARAKA a sebi ucario najmanje 70.000.000 MARAKA i oni ga opet vole..i sve dok je to tako to je bolje za nas :-) a garantujem vam da ce doci do sloma u RS-u kad se napravi pravi proracun kakvo je stanje u tom entitetu..a onda ce nestat i dodik i ala dodikovi!!! bog/pozdrav