Edukativni projekat Dječijih sela BiH
0
Superbus: Mališani se zabavili na Vrelu Bosne
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaaa cim je neka fina tema odmah nema komentara, a kada je nesto o vjeri ili nacionalnosti onda po 1000 komentara... Ova drzava je puna seljacina i treba nas protjerati u pustinje zajedno s onim arapima i zidovima, a ovu zemlju dati slovencima ili austrijancima.
Bljak si ti sama sebi majmunice jedna.
Slabo ti ide francuski, ima puno gresaka u recenici!
iako ovaj obicaj nije uopste takav kakvim si ga ti opisao, ne ljutim se jer kako bi mi tek bilo da mi nacija vjekovima hoda us.rane gu.zice, kao sto rade tvoji srbski junaci, vjerujem da vam ga.ce prionu za cm.ar usred visesedmicnog nosenja jednog te istog donjeg rublja, a ne mogu ni zamislit kako izgleda vas neobrezani nakon mjesec dana nekupanja, ima vise bakterija nego u kakoj narkomanskoj jazbini ili pak kakvoj deponiji, bljaaaaaaaaaaak ste mi
od svih rituala kod bosnjaka najinteresantnije je rezanje polnog organa kod muskog djeteta;raskerebece jadno dijete u sred halvata,drze ga za noge i zovnu skaku da masnim rukama od pite kasapi dijete,pa kako ce biti normalni.onda ga obuku u onu spavacicu,okace mu najlon kesu oko vrata da posjetioci ubace sitno i svi sjede oko njega,slave,rokaju rakiju i umacu pitu iz iste tefsije.
srbi dismmmmmmmmmmmmmmmmmmmr ko poljska hala
pa upravo te navedene stavke popovi godinama propagiraju po manastirima sirom Srbije i rs-a, ali to popovima ne predstavlja prepreku da siluju maloljetne osobe, kako djecake tako i djevojcice, a pogotovo sto namamljuju srpsku mladez da ce u manastiru naci spas, a za uzvrat dobiju... da ne kazem sta, heh, pa koje tu sad lud ?!
kako pate jadnu djecu umjesto da ih upisu u mejtef,tamo bi naucili sve a ne bi znali nista kao i nasi novokomponovani bosnjaci.naucili bi da su igracke zabranjene,nema slika po zidovima zbog meleka,ucili bi ih da ne vjeruju nikome i da je sve zavjera protiv njih,da ne smiju slusati muziku,gledati filmove,baviti se sportom,komotno se oblaciti itd,itd.....ipak nasi bosnjaci citaju serijat ali se drze zapadnih zemalja.
jedan od dokaza o ishrani u Bih...svi na slikama su gojazni pa i debeli
omastim ti negog ja !
A sto ti kretenu jedan i svi vi ostali nesto ne uradite vec samo zderete cips i ostalo dok sjedite na svom masnom kompjuteru i s.e.r.e.t.e po cijeli dan.
pour les joueurs de tennis de la Serbie ne peut dire une chose et c\'est que qu\'ils pété et la lanterne
cuj super bus, zar nije bilo kinder garten ili recimo kids flower, hehe, kod nas je sve super a sve nam propada
a jesul tebe naucili kako da se ponasas u gradskim sredinama prilikom dolaska iz ruralnih predjela rs-a ?
jesu li ih naucili da ne ostavljaju smece iza sebe vec da svoje pitice i komade baklave ne bacaju po ulici.