Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vama nezahvalnicima treba samo postavljati nagazne mine, ne mogu da vjerujem koliko smo odvartna nacija kada samo pljuvati znamo. Najgore sto vi koji uvijek komentarisete ste nesposobnjakovici, besposleni beskicmenjaci..kako vas vise nije stid ? Molio bih ovom prilikom opcinske, gradske, kantonalne, entitetske i drzavne organe da vise nista ne rade, jer mi stvarno nista ne znamo cijeniti. Ja cu ipak na kraju pohvaliti i kazati da mi je bas simpaticno ovo sto su postavili.
naravno, da ćeš pohvaliti, jer si bot
@SheRains ja sam ti mamin bot, pitaj mamu :**
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni je ovo super i usto funkcionalno,nadam se da ce dogodine postaviti neke sarene kisobrancice🌂🌂🌂Odlicno👍
Hvala Bogu pa se neko sjetio i ovoga da nas zastiti bar malo od sunca, bravooo nacelnice samo tako nastavite za dobrobit gradjana. Nacelnik koji je non stop na usluzi svih nas
HAHAHAHA sjetili se kada su prosle one vrucine bravo !
Meni je ovo prepresimpaticno,interesantno skroz
Fenomenalna ideja. Bravo za projektanta ovih suncanih jedara. Izgledaju fantasticno, neobicno i sluze da se setaci zastite od sunca. Bravo.
Do prvog nevremena.
Prakticna stvar. Meni je cool kako Arapi prave one "satore" za rashladu. Fakat su ekstra
sad kad je prošlo ljeto sjetili se :D
Pa fino. Fakat covjek samo hlada trazi na ovom zvizdanu. Super ideja
Zastita od sunca i rusenja fasade
Extrraaaaa izgleda.Jedva cekam i uzivo vidjeti.Topppp😀
čuj dr.Ajnadzić ?
samo naprijed sa uređenjem centra grada, s obzirom da nam se bliži SFF i veliki broj turista, i treba da pošaljemo lijepu sliku u svijet o nama.
Neko odlicne ideje daje u ovoj Opcini.Svaka cast ovo je vrlo korisno a ujedno i lijepo😄
Do januara će završiti postavljanje, oprat koji miliončić.
ovo mi se baš sviđa kako izgleda, zanimljivo i nekako veselo, bilo bi dobro da postave još ovoga, jer na ovim ljetnim vrelinama i trunka hlada dobro je došla.