Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i kad se bosanac počne busati od prsa kako voli bosnu i kakav je patriota...a gdje stigne vara drzavu, porez, sjece šume, zagadjuje rijeke, gradi bez dozvole, vozi krši zakon, hoda krši zakon, uništava, pali na sve strane, zagadjuje okolinu svojim svakodnevnim potrebama i rutinama...užas! sve posjecite, da hoce postati sve pustinja i krš...
muslimanski teroristi se međusobno gujče. hahhah...
Hvo Hebo ti ja ustasku kevu pa tek onda kolindu
vlast/politika ignorise sve sto nije u njenu korist.......da je neko nasrnuo na njih ekspresno bi se rjesavalo to pitanje
muslimanski teroristi se međusobno gujče. hahhah...
Šumari i jesu predstavnici drzave odnosno vlasti. Oni štite državnu imovinu tako da je ovo bio napad na državu kao što bi bio i da su ubijeni policajci ili poslanici.
Neka i dalje ignorise barem ce te "seljaci" znati ko je odgovoran kada vam svaka jaca kisa ugrozi ognjista ! ;)
Kod nas mora neko poginuti da vlast se pokrene i to traje mjesec dana . Zao mi samo ovih sumara i radnika koji su posteno radili da nahrane svoje obitelji, neka vam je vjeciti rahmet dobri ljudi ...
muslimanski teroristi se međusobno gujče. hahhah...
dosadan si ponavljanjem istog ..promjeni malo jadnice.
Kad nam je draze slusati kako se prepiru vladajuci nego traziti da rijesavaju kljucne probleme
daj ba koliko sumara krade sumu, javna je tajna da u manjim mjestima svaki policajac ima sumara i stiti lopova
Najveće šumokradice su šumari. Ubivstva ne opravdavam ali u potpunosti razumijem čovjeka koji je u afektu počinio to što je počinio. Dođe Kemo Čaušević sa 16 stanova i 2 milijarde maraka pokradenih i ne dobije ni dan, dođe šumar koji krade 5x više nego ti i hoće da ti uzme drva i krivično te prijavi i ti zbog par metara robijaš 5 godina. Smiješno!
Da imaju posla ne bi sjekli sumu, neka prvo Bakir odgovori zasto u Svicarskoj i Norveskoj tako ne kradu sumu sa puskama ! Za ovo treba Bakir i Cvijanovicka da odgovaraju, oni su doveli drzavu do ovoga, a ne taj sto je ukrao drvo !!!
Mafijasi jedni vi ste za ovo sve krivi idete od drvosjece do drvosjece i uzimate lovu na crno ko vam vise da taj moze dobiti bolje odjele stoko jedna 90% vas treba suspendovati jer malo vas je koji ste cisti pred zakonom.
Vlast najvise i profitira..plati i necu te dirati pljic