Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako smo mi samo pogan i prljav i smrdljiv narod...mi bukvalno mozemo da pisamo u tanjir iz kojeg jedemo a mi se nasli druge narode oznacavati kao prljavi i smrdljivi...dovoljno otici u te zemlje pa vidjeti kako se ophode prema svom DRVETU,RIJECI,NJIVI,DVORISTU...i sve ce vam biti jasno - nije dovoljno smr.dljivo dupe prati vodom pa glumiti ČISTUNCA fuj
Ma ne samo da možemo pišati u tanjir iz kojeg jedemo, nego možemo i komotno srati !!! A ima i gorih stvari od ovih prijatelju moj, i u tim zemljama za koje ti kažeš kako su fine i kako im je tamo sve čisto i mirišljavo !!!
...pa samo da te napomenem...vezano za ovu zemlju OVO NIJE NAJGORE STO RADIMo...ovo je samo jedna sitnica ovako svakodnevnica ;-) pa ti jos uporedjuj nas i "druge" ! a da ti ne govorim kad vidim kucu na 4 sprata a oko nje DECENIJAMA BLATO...to mi sve govori o ovom mentalitetu nasem...MERHAMETLI, MERAKLIJSKOM fuj jos jednom! a ovo je ocigledno neko MAŠINSKO ULJE!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
razrezao vene neke iz tog naselja slusajući Sinana Sakica
Sok od jagode 100%.
Kačavenda nekoj uzeo nevinost.
Nije "nekoj" nego "nekom".
Curi Kačavendi iz anusa.
komsinici Hikmeti sa drugog sprata pukli hemoroidi, da izvinete
ovo je il neko zaklan il je neko ulozak u solju bacio..
Daj ba ljudi ne radi vam ovaj player kad cete to vise shvatiti...
Dok se oni nagode u cijoj je nadleznosti??
Kod nas je sve ovo normalno, tako da nema razloga za brigu :D