Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jugoslavija >prava pravcata Jugoslovenka i nabijem sve one koji nisu na onu stvar, crknite zohari!!! NE MOZES TI NAS TOLIKO MRZIT KOLIKO MI TEBE MOZEMO JEBBAT. ALI NE SAMO TEBE JEBBAT, VEC SMO TI SJEBALLI ZEMLJU KOJA SE NIKAD VISE NIJE OPORAVILA. ENDE. ne mozes ti nas mrzit koliko mi tebe mozemo jebbat. ali jebbali smo ti i zemlju i nikad se vise nece oporavit.
Licemjerna EU-o koji datum?pa ocigledno vi smatrate nas Bosance govedima?!OBECANJE ludom RADOVANJE-!DOSTA vise podcjenjivanja,ucjenjivanja,TI EU-jo si isto kriva za ovu katastrofalnu situaciju u nasoj drzavi jer si bila prvi saveznik genocidnoj srbiji pa joj danas zato i hoces ukinut vize!LAZES nas EU-jo LAZES i manipulises! BiH4EVER!
SKOLSTVO I ZDRAVSTVO U RS-u U DUBOKO VELIKOJ KRIZI.
Nedamo nase funkcije poruke su vodecih licnosti u RS-u.
RS u raspadu 100%. Javlja sva Beogradska stampa ove sedmice.
RS u raspadu 100%. Javlja sva Beogradska stampa ove sedmice.
CIJ BIH U EU PA DO 2014 BIH CE NESTATI I BIT CE SAMO HRVATSKA HERCEGOVINA I REPUBLIKA SRPSKA .
Evo da kopiramo ovaj post dobar je: EVROPA 22.08.2009. u 13:30 SRBI ocekujemo vas. Zato vas i podrzavamo. Na Evropskopm Trzistu samo jos fale Srpske Prostitutke. Inace sve imamo Rumunke, Bugarke, Moldavke, Ukrajinke. Posto smo culi da su Srpkinje zestoke u analnom guzenju zarko vas ocekujemo. Zelimo da vas taremo. Pomoci cemo vam da sto prije dobijete vizne olaksice. Jedna dobra srpska guza je bolja nego tri jeftine bugarske. Pozdrav u RS i operite guzice jos malo pa mozete i bez vize do nas.
Mi smo zs muslimane Hilafet smislili a ne EU. Dzihad, stoko dzihad inace svi idete u Dzhenem a znate kako je tamo...
Daj ba Inzko, otvorte te granice prema EU i svecete rijesit za 2 godine vjeruj mi.
MI hocemo isto cistu PRAVOSLAVNU drzavu. Nama Evropa isto ne treba, Srbi iz RS su za CU (chetn-icku uniju) sa Srbijom, ostatkom Kosova, Vojvodinom, Sandzakom, Bjelorusijom, Grckom, Bugarskom, Sandzakom.. U Pravoslavnoj uniji nema mjesta ni za Rusiju jer su previse jaki i jer im je previse lizano po guz ici. MI nozemo sami opstati.No east, no west, PRAVOSLAVLJE is the best. Napolje visoki predstavnik EU, hocemo PRAVOSLAVNU DRZAVU! CHET NIK CHET NIKA SPASAVA! Pomoz Bog Chet-nici!
Ipak je najvaznija ova njegova recenica: \"BiH nikada nece biti centralizovana drzava\". Mada, dragi gospodine Incko, to se oduvijek zna, tako da smo mogli biti postedjeni desavanja u zadnjih 20 godina!!! Toliko malo milosti se trazilo i prije rata pa niko da shvati!!! Stvarno suludo. Pa, svega vam, zar treba da se izdesava sve sto se izdesavalo da vi kazete narodu nakon 20 godina, ono sto su oni vama govorili tada? Dovoljno je bilo samo zaviriti u istoriju Balkana, i mentalitet tih ljudi, demografiju itd...jedno prijepodne za jednog politicara i stvari bi bile mnogo bolje.Ne mogu da povjerujem u toliku gluvocu nekih umova i mocnika, neprihvatanje i odbijanje.
Nama Evropa ne treba, Bosnjaci su za IU (Islamsku uniju) sa Albanijom, Kosovom, Iranom, Pakistanom, Afganistanom, Sudanom... U Islamskoj uniji nema mjesta ni za Tursku jer im je previse sekularna drzava. No east, no west, islam is the best. Napolje visoki predstavnik EU, hocemo serijat! BIH4EVER!
@SRB-IN procitaj ti svoj post i shvatit ces kakav si (ne)-covjek: Evo da te podsjetim : « mi vas prozivamo za genocid je ste glupani i sami ste devastirali svu pricu o genocidu da ses vise niko ne osvrce na to a mi cemo vas vjecito za to zezati » Znaci vi ste nas poklali i sad ce te nas vjecito za to zezati. MA vi ste pravi. Go -vna i Balkanski Barrr-bari. Zato i ja kazem : Slavice, Marice, Radojke, Marice, Garice, Guzice, sve vas cekamo. Samo nam jos vi falite u Bordelima I na ulicama.
Nam je drago da su nastale novonastale drzave. LAkse vas je sada muzti. i lakse vas je iskoristiti. I lakse je sada da vas kroz debele kredite drzimo na uzdi. JEdva cekamo kad cete nam doci. Dosadile nam Bugarke, hocemo Srpkinje. Hocemo Milice, Slavice, Radojke, Marice, Garice, Guzice