Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJVEČI BOSS
Ovaj primitivni kloc iz tuzle se javi jednom u dvije godine sa idiotskim prepričavanjima dogadjaja iz Sarajeva koje ni on sam nerazumije al ajde eto nek i on nešto kaže pred izbore.Skinite mu imunitet i navalite Sipu na vrat pa će se vidjeti šta je prava korupcija..........
dobro je rekao covjek,sta vise cekaju ti medjunarodni predstavnici?Znaci korupcija!!
PA MIRNES JE U PRAVU STO SE TICE INZKA. NJEGOVA JE DUZNOST DA SPROVODI DAYTONSKI SPORAZUM, STO ZNACI DA SMIJENJUJE ONE KOJI POZIVAJU NA OTCIJEPLJENJE. ZA ZAPINSNIK: ONI KOJI MISLE DA BI SPROVELI BILO KAKVO OTCIJEPLJENJE BEZ ORUZANOG SUKOBA SU VRLO NAIVNI. NARAVNO OVO SU SVE SUPLJE. TREBA VRATITI ABIH NAORUZATI JE DOBRO, ONDA DIJELITI SAMARCINE SPIRICAMA I LAKTASENCIMA, A NA SVAKU O OTCIJEPLJENJU SVE MANJE PRIZNAVATI GRANICE IZMEDJU BLENTITA.
chuj opet ovaj s ovim pravno-krkanskim uletima \"sta reci na iste\" jao koja so ti trahana od inteligencije
rusio, a ne bi da ga ruse, nametao, a ne bi da njemu namecu. al povezati incka konjusara i srbe...smiojesno
ako je to znak korupcije, sta reci na iste koji se busaju bosnom i hercegovinom, a juce rusili neku bivsu jugoslaviju. sikter.malo bi nametao, od nameta nema selameta, demokratija..