{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Suljkanović i Pudarić posjetili porodicu Banjanović

F
FENA
26.3.2012. u 16:04
0
0
Suljkanović i Pudarić posjetili porodicu Banjanović
0
Suljkanović i Pudarić posjetili porodicu Banjanović
Svetozar Pudarić
Potpredsjednici Republike Srpske i Federacije BiH, Enes Suljkanović i Svetozar Pudarić, posjetili su danas porodicu Fadila Banjanovića Bracike, čiji se životni put završio prije nekoliko mjeseci.
Suljkanović i Pudarić su iskazali zahvalnost za sve što je Bracika uradio za Kozluk, Zvornik, Podrinje i povratak u cijelosti, te su njegovoj porodici prenijeli da neće biti zaboravljeni, saopćeno je iz kabineta potpredsjednika RS-a.

Iz tog razloga osigurana je i određena novčana pomoć koja će na neki način olakšati život Banjanovićevoj supruzi i djeci.

„Porodica Banjanović treba da bude ponosna na Fadila jer je bio veliki čovjek koji je svoj život posvetio običnim ljudima sa željom da im olakša povratak u teškim vremenima. Ovim putem želimo da pošaljemo poruku da nećemo dozvoliti da se ime i djelo Fadila Banjanovića, istinskog borca za povratak i delegata u Vijeću naroda RS-a, zaborave i da njegova porodica shvati da u nama ima prijatelje jer nas je Bracika time i zadužio“, kazao je Suljkanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: