Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM Emire Suljagicu ! GENOCIDNA TVOREVINA JE SA GENOCIDNOM SRBIJOM BARBARA - NAJVECE ZLO ne samo na Balkanu vec i u Evropi !
Suljagiću porastao si mi u očima! BRAVO!
Ja mislim da je Jure najbolje objasnio situaciju! Ovaj muslic se malo trljao sa garama i transeksualcima u magacinu, dobio ga straga, i mirna Bosna ;-))
svrbine sta te svrbi komentar wahahahahha
Heeeljp, baaazzniaaa, djenosaaaajjjd, heeeljp pljiiiz, send maniiii, send bombs.
ha ha ja baljezgam i uzimam pagare a vas ko hyebe bagroooo
Obzirom da se Mesa izjasnjavao tada kao srbin..To je mislio na vas...
Suljagic pozelio krvi u Bosni, bude li bilo kako hoce ovaj muslimajmun nece biti ni 24 posto.
KUKU POMAGAJ JOS NE ZNAMO KO SMO!!! MESA SELIMOVIC Najzamrseniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu salu kao sa nama muslimanima. Do juce smo bili ono sto danas hocemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nesto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne mozemo vise nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni. Kao rukavac sto ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema vise ni toka ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo. Šta smo onda mi?
Emir prdi bez veze. Biti ce i RS i BiH jos dugo dugo vremena. Zivjela Republika Srpska, Zivjela Bosna I Hercegovina.
06.03.2013. u 14:32 bosanski srbi moraju shvatiti da su u jednom odredjenom periodu jednostavno iskoristeni od strane srbije i njihove sulude ideologije,da su napravili to sto su napravili i da nema ama bas nijedne nepoznate cinjenice u svezi s ratom u bih. na kraju balade izlazi na vidjelo da ta ista srbija pere ruke od svojih pijuna sve zarad eu ostavljajuci ih da se valjaju u blatu do guse
Nije problem srba u tome što su bili turski vazali i što su turci donijeli Islam.Problem srba je što su turci donijeli hašiš kojim su se srbi napušili i OSTALI U TRIPU KOJI TRAJE 500 GODINA. P.S.Đavola(sotonu)naljutiš najviše kad mu kažeš istinu jer on čitav sazdan od laži. @osvetnica SVE ŠTO NAPIŠEŠ JE NEVAŽNO KAD IMAŠ TAKAV NIK.Smanji masno meso jer ima pantljičaru koja se uvlači u mozak i zamagljuje um.Što se tiče hašiša,smanji i to.Možeš,naprimjer da pređeš na pušenjenje k.u.r.c.a i to čistog i finog-Emirovog :) Bon Apetit.
Njegovo visocanstvo Suljagic bio i ostao dobar komad teletine i tipicni priimjer psihijatrijskog bolesnika, koji se u isto vrijeme borio protiv vlastitog naroda (slucaj vjeronauka, dok sad njegov patoloski um krece u novu ofanzivu.Zar razuman covjek moze vjerovati ovom monstrumu
NIŠTA.MORAĆEMO SE POBITI OPET,ALI OVAJ PUT BEZ PODRŠKE ORUŽJA JNA I PODRŠKE IZ smrdljive srbije!!!
HEEEELJP BAZNIAAAA NAAAAUUUU Opet trazite da neko drugi ukida RS za vas. Pa Amerikanci su ga i stovrili, a Alija potpisao i nto prije Dejtona.
I SAD je najveća prijetnja svjetskom miru
svrbi ne tolujete se :P