Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovaj klix samo dize tenzije,daj nam nesto lijepo da se proveselimo ha ya.
Jedino lijepo na klixu su ljepotice dana dole.
@mičiguz hauba, nažalost nema ništa lijepo da nam mediji prenesu. Nije Klix kriv što su nam stalno vijesti negativne, nego stanje u našoj državi.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Zaista narod treba tući,kad je glasao za ovog i njemu slične bandite!
Sretan ti povrtak kuči - vrijeme je, nisi se dokazao ničim pametnim, Idi odakle si i došao!
Nitko ne smije da nas bije...(osim nase milicije) ;-)
Ma. samo neka se pojave na ulicama Sarajeva - problem je samo ko će se usuditi da ih voza po Sarajevu. Ljudi su u ovom gradu vješti u uništavanju ovakvih sprava!
Poruka za vlasti https://www.youtube.com/watch/?v=QcHyY1xSRA8
Bacit ce kost izmedju nas i onda smo svi otisli u onu stvar. Treba bjezat odavdje...
Samo baoruzavat a manjem entitetu manje Borbenih oklopnih vozila. Mada oklopi u ratovima nemaju skoro nikakvu svrhu sem tenk koji moze granatirati iz top. Oklop je postao lak plijen sto smo vidjeli u proteklom ratu u Doboju Sapni i Brckom Butilama a i u Sirijskom ratu.
Nisam za nasilje ali zamislite da na takvim protestima padne mrtva glava djaba im svi transporteri ni Tito ih vise nebi mogao spasiti sta bi im narod uradio , ovaj narod je merhametli i trpit ce svasta ali jarane kada se probudi kao zvijer .... Ne cackajte nego obezbjedite radna mjesta manite se gluposti vise dosta ste se nakrali za ovih 20 godina dajte sada nesto i narodu ....
Ma ne seri ni ti više nasilniče nad ženama yebo te demagog Komsic u pakas.
Nije mi jasno sta DF hoce da postigne s ovom informacijom, zasto se narod prepada.
silom i pendrekom se ne rjesavaju socijalni problemi. ne mogu da vjerujem da se kadrovi DFa apsolutno ne snalaze na pozicijama koje drze. Sta znaci ova izjava kome treba dizanje tenzija, zasto bas sada. Drugo sve sto komisija donese parlament mora potvrditi.
Pa, očigledno je da se Željko uglavnom bazirao na skorojeviće koji su ga u potpunosti izdali. Čak bih možda i posumnjala da će ga pokušati istisnuti. Neko je napisao; Žeeljkooooo, šta ovo bi!
Pa dal' je moguce da ce se vlast silom braniti? Suljagic otkrio toplu vodu.
JA VJERUJEM DA NEĆE BITI POTREBE DA OKLOPNA SREDSTAVA BILO KADA IZAĐU NA ULICE, JER PRI SAMOJ POMISLI DA IH IMAJU, NAROD ĆE I DALJE BITI MIRAN KAO BUBICE, JOŠ MIRNIJI. U OVOLIKOJ SILNOJ NEPRAVDI KOJU IM NANOSI VLAST, NAROD JE POKAZAO OGROMNO STRPLJENJE. TAKO VLADO I VLADINI PODANICI, BEZ STRAHA! SADA KADA STE OBJAVILI DA POSJEDUJETE "SILU" I NAORUŽANJE, KOJI SE JEDINO KORISTI PROTIV NARODNOG OKUPLJANJA, NAROD ĆE JOŠ VIŠE BITI MIRAN. VJERUJEM DA GRADITE I SAVREMENA ATOMSKA SKLONIŠTA. TOLIKO STE ZAGLIBILI U SVOM VLASTITOM BLATU DA STE POČELI DA SE BOJITE I SVOJE VLASTITE SJENKE. KOLIKO ĆE SE NOVCA POTROŠITI ZA ODRŽAVANJE I SERVISIRANJE? BIT ĆE PUNJENJA DŽEPOVA. KAO DA VIDIM, TRLJAJU SE RUKE.
ovo je ono udri mile ne žali civile
Suljagiću i bratijo - kada narod krene, neće vam pomoći ni atomska bomba!
"ovo nije nas rat".... pametnom je tada bilo dosta ova izjava retardiranog uslje klempavog... preko 100.000 poginulih nikad vise nece imati sansu da se izjasni po pitanju ove izjave....