Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, svaka vam cast! Tako se gradi domovina a ne sjedeci po kafanama, pljujuci po svemu, crtajuci po glasackim listicima- sto je idiotluk svoje vrste iako ti koji to rade misle da su nesto kao u fazonu:P Jos jednom svaka vam cast na ulozenom trudu koji se na kraju i isplatio!!!
@Brl A pravno je i moralno, čoveka i celu njegovu porodicu isterati iz kuće, kuću zapaliti i porušiti, pobiti ljude koji blage veze sa vojskom nisu imali, među 8.000 žrtvava strjeljati 499 dece u Srebreničkom genocidu (mlađi od 18. godina po svim poznatim konvencijama su deca). Možda to sve nije bilo moguće sagledati 95 ali danas jeste. Najveća istorijska sramota Srba je Srebrenica i više bi mi Srbi trebali da se trudimo ispravljati tu svoju istorijsku pogrešku i sramotu nego bilo ko drugi u svetu...
ovaj Moron pod imenom Moron nije slučajno izabrao to ime...gubiš poentu priprosti bosanski čovječe.....ali nažalost ti si samo slika ovog stočarskog društva.
za dvadesetak godina kad Bosnjaci od nadpolovicne vecine koju sad imaju postanu apsolutna vecina,isti inicijativu napraviti za komplet genocidnu tvorevinu,demokratskim putem preuzeti vladu tkz. pc i legalnim i demokratskim putem izglasati ukidanje iste,samo sabur vrjeme je na nasoj strani
lijepih cura
da se razumijemo.. vecina minusa na komentare , je zbog toga sto tu, iza rijeci i misli , sjedi jedno nepoznato bice, nekako otuklo od zivota... a onda iza toga sjedis ti, kao pojava.. sve u svemu ne odnosi se taj minus na sadrzaj.. npr. da li volimo muslimane, i da li je zaista napravljen zlocin u srebrenici.. volimo, slazemo se...nego je projekcija vasa vas samih vise kao neke naoruzane, bijesne skupine uspaljenih glava..brr
RSPECT! Sama inicijativa je pobjeda za sebe. Cak i da je pobjeda izostala. Ovo je jedna od rijetkih akcija koje smo sami i svojim snagama sproveli a da ne kukamo i ne cekamo od tkz. medjunarodne zajednice da nam ona to uradi. Samo ovako se pravi drzava. Hvala Emiru i momcima i curama oko njega. Pozdrav iz Stockholma!
evo, to je \"duh\", \"snaga\" i \"pamet\" (0 inteligencija) bosnjaka, u ovim komentarima...
sdp je čitavo vrijeme opstruiro formiranje široke ZELENE koalicije za Srebrenicu, sada se ovaj kretenikus koji je degažiran iz Čaršije nešto puše. Obični papak.
VAZNO ! \"OVO JE PODVALA CIK-a Durakovicu,u SREBRENICI, , PAZITE, i ZASTO SE CIK JOS NIJE PROGLASIO O GENOCIDASICI Vesni Kocevic KOJA JE KANDIDAT za opstinu Srebrenica, i KOJA JE BILA PRISUTNA KAD SE GLASALO U OPSTNI NA DVA GLASACKA MJESTA u Srebrenici GDJE JOJ JE ZABRANJENO BILO PRISUSTVOVATI KO KANDIDATU ZA IZBORE ! Njena bi kandidatura trebala kratko i jasno BITI ponistena, jer je krsila pravila !!!!!!! ZAHTJEVAJTE ODGOVOR OD CIK-a pod hitno DANAS PRIJE 18 sati da se IZJASNI ! CiK pokusava ukrasti glasove Bosnjacima u Srebrenici i pobjedu Durakovicu ! Kopirajte i djelite ovu VAZNU informaciju !
suljagicu sabur malo tek cemo vidjeti efekte tvoje pobjede a ako me pamcenje sluzi sve sto zapocnes ti na kraju upropastis
recept primijeniti u mostaru
Naklon do poda!
Čestitike i mnogo daljnjeg uspjeha u borbi protiv srpske genocidne aždaje želi Hrvat! U većem ili manjem broju žrtve smo istog neprijatelja, Vukovar, Škabrnja, Sarajevo i Srebrenica stoje rame uz rame unatoč svim nepotrebnim podjelama i predrasudama!!!
SULJAGICU TI SI MENI KRALJ!!!
Zivjela bošnjačka Srebrenica,zivjeli Bošnjaci,zivjela Bosna!!!!
Čestitke Suljagiću i ostalim iz inicijative \"Glasaću za Srebrenicu\". Ovo je primjer kako se voli Bosna.