O kampanji "Glasat ću za Srebrenicu"
3
Suljagić: Jedino što ne dolazi u obzir je neuspjeh
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suljagicu kaniduj se ti. zasluzio si da budes nacelnik. pozz
Rahmei svim poginulim. A robija svim koji su prodali Srebrenicu, od Nasera Orića , preko malkića koji je zidao dvore u Vogošći, preko suljagića koji nezna hodat po sarajevu i kakva korist od njega.Koliko ste vi koštali ovu državu da bi suljo dobi izbore, a mi masu ljudi za koje niko nema rješenja. Hitno si koji imaju uslove u Srebrenicu sa sadikom na čelu.
e moj koordinatore, šta bi od onako ambicioznog ministra....\"ko visoko leti nisko padne\", što bi rekao naš narod...
NEUROTICARU BUDI NACELNIK SREBRENICE AKO SI FACA KAKO SE PREDSTAVLJAS! I NE VRACAJ SE U SARAJEVO!
SULJAGICU lizi dupe Tihicu i Izmetbegovicu, nista ti drugo nije ni preostalo, manijace!
Hoce li i Sadik Ahmetovic nakon sto bude smijenjen u Srebrenicu? Neka povede Dzemu Sabica i Avdu Avdica.
ode suljagic u srebrenicu da pravoslavnim ukine vjeronauku jer je dobio prijetece pismo i u njemu metak,,iznervirao se pa zbog toga prebi suprugu
ako si covjek a ne neuroticno blebetalo vrati se u srebrenicu i zivi u njoj
Nije Lagumdzija u koaliciji u Srebrenici, nego Camil Durakovic, clan SDA u koaliciji sa Radomirom Pavlovicem SNSD-Milorad Dodik. Malo se informisi i ne lupaj gluposti i ne iznosi lazi
Ne podržava. Lagumdžija podržava SNSD i svog starog druga Mićka.
SDA-SULEJMAN TIHIC dijeli trenutno vlast sa SNSD-MILORAD DODIK danas i prethodnih godina dijeli vlast, Camil Durakovic, zamjenik nacelnika i v.d. nacelnik Opstine Srebrenica Radomir Pavlovic, predsjednik skupstine Opsine Sreberinica Je li Emir Suljgic podrzava i SNSD kandidata Radomira Pavlovica?
Potrebno je istaci da je Emir Suljagic uz Camila Durakovica, kandidata Suljine SDA, kakav crni \"nezavisni kandidat\". Camil Durakovic je dozvolio da i sada dijeli vlast sa SNSD-Milorad Dodik. Radomir Pavlovic je predsjednik skupstine Opstine Srebrenica.