Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ga ,isti Mladic..mamu mu cetnicku!
Dobro si to primjetio. Taman tako i jest, sve su to isti ljudi samo ih zavadiše.
Djuro, udarim ti srpskom kitom sestru po nadpicnjaku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Babini muslimani bi porokali sve alijine da ih nije spasila hrvatska vojska!
HAHAHAHA =) Eh, valja biti GLUP pa izjaviti ovakav idiotizam. Da si Hrvat znao bi.
dječko pitaj nekoga iz ko je bio u Bihaću šta se dešavalo 95.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
sulejman velicanstveni
Citam komentare i valjam se od smijeha..oo Suljooo -dodji sto prije..miseva se nakotilo..
Objesiti govno !!!
E ovakvi su današnji bošnjaci i politika, imaju samo bošnjačko ime i prezime, ali suprotno bih i njenom narodu.
Ne daj se Sulejmane!
kako ljudski život danas malo vrijedi. prije se za običnu krađu dobivalo po par godina zatvora, sad ubiješ nekoga i dobiješ dvije tri godine s tim da izađeš nakon godinu dana. vikend je u tom periodu boravka u zatvoru uvijek slobodan.
Živio babo!
da nisu ukrali babi glasove za predsjednika nebi možda bilo rata
Da o tome sam i ja nesto citao da je Fikret skupio na svom mitingu pre pocetka rata preko 100000 pristalica e sada da li je bio pokraden ili je Alija imao vise pristalica ili mu je mozda naredjeno da se povuce to samo on zna!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bas sam pomislio da su osudili nekog zlocinca, pripadnika "armije", a oni se izivljavaju nad Babinim vojnicima. Vjerovatno bi vise od pola petog korpusa trebalo da bude osudjeno za ratne zlocine, zajedno sa komandom. Ako se komandom i vojskom moze nazvati grupa divljih mudzahedinskih hordi.
to bi ti volio cetalju znam ali kao i ostale vase zelje i ova ti je na nivou guslarskog kmecanja. Ja sam pripadnik Korpusa od prvog do zadnjeg dana i na moje oci se nikada nije desio nikakav zlocin sa nase strane. Ali zato sam vidio takve gadosti sa vase strane da bi to samo vrlo bolesna osoba mogla da uradi. Uostalom koliko je boraca Armije osudjeno a koliko takozvane vojske cetniteta?
Jesi li to ti, situirani motoristo? Nisi valjda i ti arlaukao one arapske poklice za vrijeme rata, kukala ti majka? Ja sam mislio da si ti moderan tip, a ne tamo neki mudzahedin.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
8,5 godina za ubistvo, mucenje? Ukida mu se pritvor? No comment.
ukida mu se pritvor jer mu u celiji nije radio teletext na vecini kanala pa sad rahat kod kuce da prati rezultate
ovu stoku ne treba ubiti nego polomiti da vise ni kasiku ne moze da drzi niti da zvace
ti bi nešto lomio a ćetnik ti ženu lomi! Murš!
ko mi lomi zenu? Majmune gdje ja zivim cetalji su ocisceni, nema ih, nula , nada i da nas iz Sarajeva ne zaustavise ne bi vas bilo nigdje u Bosni. A sto se zena tice bolje ti je pripazi svoje jer je poznato da se snase taslace iz zabave a najvise vole muslimanske, kazu smrde im ti vasi hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na ovo su spremni ovi Fahrini izdajnici, k'o i Abdićevci
Sjeme mu se zatrlo daBogda....