Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrni-okreni,,,,,ipak je Sulejman najodgovorniji i najiskreniji bh političar!
odlična analiza,gledao sam ga
Agencija kaže da je nevladina organizacija koja sarađuje sa organima vlesti, dakle sve je fino naručeno. Gledajte u buduće CD, preporučujem.
Informacija iz prve ruke, Kaplan izvršio atak na Polis i njihove prijatelje!
svidjelo se neko ili ne gos. Tihić je najumjereni i najkopletniji političar trenutno u Bosni. Njegov hendikep je što naš narod voli lijepe, mlade i dobre retoričare sa jakim izjavama od kojih samo boli glava a korist nikakva.
sve je to trla baba lan da joj prodje dan
Agencija koja nastoji izgledati pametno, koristeci izraz \'facijalna ekspresija\', umjesto \'izraz lica\'. Samo dokaz o kome se radi. Bitno je da se koriste sto nerazumljiviji izrazi i skupe rijeci, \'sinergija\', \'suport\', \'dinamika\', ne bi li se impresionirao slusalac. A to sto cesto ne znaju ni znacenje je manje bitno. Ova agencija je nedavno imala naslov \'Kuku nama, ko upravlja s nama\'. To je nepismeno, valjda \'ko upravlja nama\'! Mada me i ne cudi, s obzirom da je danas i bolje biti nepismen. Analize koje dolaze sa interneta (pa su nezgrapno, bukvalno prevedene) mogu se iskoristiti da se oblate jedni, a u zvijezde kuju drugi politicari, sto je i cilj postojanja ove agencije. Sve za lovu...
Tihić-najiskreniji, najodgovorniji, neka se borci mole što je u vlasti inače nebi ih nigdje bilo.
Pa naravno da je Tihić dobar govornik i političar jer on nije pogubljeni i narcisoidni Lagumdžija.
SVAKA CAST TIHICU, GLEDAO SAM NASTUP PRIMJER OSTALIMA KAKO SE BORI ZA DRZAVU
Jeli to ona agencija što ono nahvali Komšića kada se propisno obruko povlačenjem neopzive ostavke i Radončića zbog narodnog govora i liderskog držanja (ti su termini za oskudni riječnik i aroganciju).
\'\'NEĆE BITI RATA, ZA RAT JE POTREBNO DVOJE\'\' POTPISAN DEJTON I NAGRADJENO ETNIČKO ČIŠČENJE. KORUPCIJA I NELEGALNA PRIVATIZACIJA ZADNJIH 20GOD. TIHIĆU, JEDNOM BUDI ČOVJEK, OTKAČI SE VIŠE BOŠNJAČKOG NARODA I ŠUPLJE DEMAGOGIJE.
Utisak vas vara levati . Gargamel nikad u životu nije izrekao nijednu istinu. Nek kaže šta je imao prije rata a šta ima sada . Neka kaže šta mu rade sinovi. (rođeni da budu direktori). Neka kaže kad će nas osloboditi svoje \"vladavine. Ko je ba iskren ? Svašta.
ako uzmemo u obzir činjenicu koliko je teško danas javno djelovat a istovremeno biti politički neutralan, klix-u svaka čast. nastavite tako i bez obzira na sve imat će te čitaoce uvijek
Ovaj Kljix za cokoladu milka pise textove po zelji... Lalalalalala...
ako tvrdite da je ova agenicja naklona SDA, imam nagradno pitanje! Cija je FTV, koja vam je oprala mozak????? Hvala
Najprije ste trebali napisati nesto o toj vajnoj agenciji. Koje referance imaju i kakve su ocjene njenog rada i analiza. Za pare se moze sve napisati - koliko para toliko i muzike - davno receno.