Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest od infrakta al malo sutra
Mafija i politika... Steta za onakvog covjeka. Fuj BiH..
Morao sam takve nalaze slagati, priprjetio mi vrh mafije BiH na celu sa Bakirom, Tihicem, Ganicem, selimovicem i ostalim koji vode ovu drzavu!!
Pa nisu oni djaba objavili ovo kao udarnu top vijest! Laz naravno svi to znamo
A što kod Alije bolje kod TITE ,on je jeo prije zlatnim kašikama.Što uvijek moraš vrijeđati rahmetli Aliju.
ne trebas kucati mail, mozes ostaviti komentar i bez toga :))
Ova drzava propada, mafija vlada, nema zivota....
Dragi profesore, neka Vam je laka zemlja. Vječno ćete živjeti u nama!
LAZ,LAZ,LAZ.KAKO VAS NIJE STID LAGATI,SRAM VAS BILO HAMZA ZUJO.I NAJVECI LAICI SU SKONTALI DA NESTO SKRIVATE.
Prvi put čujem da postoji infarkt krvnih sudova!!!!!!!! Znam za infarkt srca. Država u kojoj akademici završavaju u koritima rijeka!!!! Valjda ih infarkt krvnih sudova katapultira do korita.
Koga li ce sad SDP da optuzi.
... cuj to, infarkt krvnih sudova? SUMNJIVO!!
Al u k u r cu .. Svi mi znamo sta se desilo, nije covjek lud da hoda po mjestima koja su minirana, i kojima se ne moze prici bez adekvatne opreme a on u trenerkici.. Jb t ovu drzavu
Bože sačuvaj. Jel ih stid ovako nešto reći. Imao infarkt krvnih sudova i nekako je uspio stići do tamo gdje su ga našli.
Eto mu i gore Alija, pa nek' jedu zlatnim kasikama.
KO FOL