Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cirkus, memo vrati se na farmu
šprdancija od države
Upgrejdao se na idući level realityja, sad mu je šeher farma, a Bakirova raja i podanici mu dođu ko živinčad. Ima da nas truje krmećim napojem barem mandat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mahaluša + Slikar-mahalac (i bivši Farmer) čuvaju kulturno-historijsko naslijeđe - dakle, zakucali smo, dno, nema dalje, gasi internet..
zima, kraj 2015, guzva kod klinickog centra, kolona auta, doticni izlazi iz svoga golfa i pocinje Sa galamom, psovanjem kao Boze on kasni a ostali tu jer im je lijepo cekati u koloni, toliko o manirima cuvara kulture
Ovo bi trebalo u Crnu hroniku! Prestrasno, zaista!
Ljudi , je li ovo neka šala. Ne mogu da vjerujem u ovu vijest ????
Kakvi čuvari takva i kultura
E, ovo je stvarno dno dna, nema dalje! Sramota.
Ljudi, dotakli smo dno !
Ljudi, dotakli smo dno !
Po kojem kriteriju?Debilizma valjda ...:)))))
Ulazimo u posljednju fazu URBICIDA !!!
F.G.R
Možda nam Memo dovede opet Eru Ojdanića da nam šta otpjeva
Memo ce prvo da organizuje veceri poezije sa erom ojdanicem. to mu je haver. Njih dva ce nas nauciti sta je to kultura. A ova sorguc-kucuk ce da glumi sex i grad :) pa lijepo :)feminsitkinja bez mozga i umjetnik bez osjecaja za lijepo. Ovaj komentar nije hejt.
Dno dna, više nema riječi za ovo. Pakuj kofere bježi iz Bosne. Kad te netko pita odakle si, sramota reć da si iz Bosne.
sta njih dvoje znaju o kulturnom nasljedu. cast njoj na pisanju, njemu na njemu prepoznatljivoj umjetnosti ali na temu kulturnog nasljeda...tu nisu dorasli.
Koja je to doza arogancije u ovim prikazama da bez imalo samokritike i savjesti prihvati da obnasa ove duznosti...sutra ce isti da seru kako kulturno blago propada, odljev mozgova i slicne floskule a isti se oni ufoteljili i uzimaju hljeb strucnijim i kompetentnijim ljudima sto izdisu na birou. Jeftino, jadno, vulgarno. Pa samo da pogledaju ove komentare (ako nista predstavljaju glas dijela javnosti) pa da se zacrvene ili barem sastave muda pa kazu "Izabran(a) sam, tacno, ali evo to i to cu da uradim do tad i tad." pa da bar neka odgovornost postoji, da to ima imalo obraza...a ne samo ogromnu celjust kojom sisa budzet i dusu ovom narodu.
estradizacija svega, pa i kulturnog naslijeđa ...