Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šukalo je izjavio: "Dobro razmislite gdje živimo"... Živiš u crnom vilajetu zvanom RS entitet, koji je nastao na politici etničkog čišćenja koje je rezultiralo genocidom, ratnim zločinima, koncentracionim logorima, sistematskim silovanjima, pljački, otimačini, zlostavljanjima, kulturocidu, urbicidu, itd, itd, itd... Zar bilo ko može da misli da će takva kreacija da doživi prosperitet i napredak? Kako vi ono Srbi kažete - oteto prokleto. Uživajte u svojoj BEDI.
ne valja ti to, plitko razmisljanje
@BulevarAntiSpina Uzalud mi reklamiraš taj crni vilajet provokatorskim komentarima po portalima FBiH. I ja i ti znamo da u crnom vilajetu odnosno RS entitetu gdje je prosječna penzija 183 KM, jako teško i tmurno. Čak ni onih 50 miliona eura što vam je Brnabićka neki dan nabila na nos, vam nije nešto pretjerano pomoglo ;) ;) ;) Uživaj u svojoj "bedi" ;) ;) ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
priveden si jer nisi srbin zločinac i kriminalac!
Isti Adem Demaći iz mladih dana :)
advokata i sukni im ga
@glottis mudro zboriš,..da se nisi muda najeo,mozda seljoberu!
Niko ne konta ove stvari dok mu se ne dese, glupani moji nacionalisticki, svi ste u istim govnima samo od razlicte ruke, a ovo je sad vec nasa ruka protiv njihove, ovo je gradjanski rat za pravdu.
ma dobro si ti proso samo su te isprepadali ne bi ti hodo da su te izmarisali pravo
Izgleda da strancima odgovara Dodik ili su otisli kuci za Bozic pa nema reakcija. OHR je zlocinacka organizacija koja stvara kontrolisani haos i manipulise ljudima koji su zeljni normalnog zivota
Cuo sam da ce se sad pola RS-a iselit, a da ce EU forsirat da se izbjeglice nasele i da bi onda Dodik mogao izgubit izbore haha
Glavni reziseri ovoga slucaja sinoc na BN tel.Govedarica,Borenovic,Sukalo i oni nepismeni novinari.Ogromne pare su date da se srusi BiH.Oni samo koriste nesrecu Davora i Memica i beru lovu dragi narode.Komentari bez veze idu njima u prilog.Eto sami vidite koliko nam treba da se pokoljemo,a skoro smo imali veliko zlo.
Upoznajte ljepote Genocidnog Djikanistana.
ma bjezi odatle jarane
Al'ti ga suknuse!Bas interesantno kako bas njega privedose?Pa taj mali sa 250 glasova prima platu od 5000km i opet nije zadovoljan.Koliko je naoro dobro je i prosao.Nezna dijete..
pao veliki meteor u Sibiru
14 januara 2014 u vrijeme protesta koje je pocelo u Tuzli, u RS nisu ni mrdnuli iz kuca. I ja sad trebam da nesto izlazim i podrzavam. Ma bjaaazi
kokuz