Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bišćani glasali za glas razuma i promjene. Bravo Bihać, konačno neko normalan. :)
http://www.klix.ba/vijesti/bih/direktor-ap-fbih-suhret-fazlic-nemilice-rasipao-novac-i-angazovao-mesetarske-advokatske-kuce/1
Sluzbeno iz krajine se za duze vrijeme protjerani i SDP i SDA. Eto vidite da se moze kad se hoce
Bosanska Krupa - SBB,SDA kumovali pobjedi SDP-a.
Zadnje upozorenje Bakiru Izetbegovicu da pod hitno mjenja stranku iznutra i pocne slusati principijelne i strucne ljude kojo mu zele dobro jer mu istinu govore kao sto su Sepic Kasumovic a ne podguzne muhe kojima se okruzio tipa Konakovica Skaka Zukica jer narod znaa !!!
Hajde Babo, hajde
Ponosan na svoje Biscane , a zeleni i crveni mrs u pm vise ...
Svaka vam čast. Da je imalo pameti tako bi bilo u svim kantonima. 20 godina nas SDA vodi i stanje je iz godine u godinu sve gore. Daj šansu nekome drugome, ako ne valja ni 2. ima 3. Mora jednom doći neko ko valja.
Ovo je početak kraja Bosne.
U krajini je prepoznata podanicka politika SDA, narod svatio da bakir nije vjera, da ih ne zanima sta je erduan doruckovao. Nema ih ni u mjesnim zajednicama vise.
jebote bog usta mrtvi seljaci svi dosli u Sarajevo
Uhahahaha jbt komentar bolji ne procitah od kako klix postoji. Istinaaa, sve smo ih protjerali u gheto zvano sarajevo
hihihi
vukojebine obje