Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pažnja ! Braćo Bošnjaci ostanite budni 24 h , stoka srpska nacionalistička bi isto ponovila , vidi se po njihovim reakcijama i izvrtanju činjenica . Takvu nacionalističku stoku planeta više ne rađa.
Nakon presuda o genocidu MORAJU se poništiti REZULTATI GENOCIDA (SMRT TVOREVINI)! Bosanski srbi,nakon genocida i zločina najgore vrste koje su počinili u Bosni tokom agresije,nemaju više apsolutno nikakva prava niti na JEDAN PEDALJ bosanske zemlje,...Servima pripada onoliko SVETE bosanske zemlje koliko mogu iznijeti na cipelama!
Ja mislim da ce oni njega poslije presude prebacit negdje na neku lokaciju gdje ce da uziva u mirovini daleko od ociju javnosti.
a koja je druga svrha mogla biti?
@turbodoppelvergaser pushi ga, pedderu
💗 S A R A J E V O 💗 💗H A G💗
ne ostvari se ivanivceva zelja da oslobode Mladica zbog teroriziranja sarajlija. kakav moralni sunovrat.
Najgori srpski general IKAD. 4 sila u svijetu JNA, dobrovoljci, arkanovci, seseljevci, autonomashi, pakt s tudjmanovom herceg bosnom i nije uspio poraziti bosance i rezultata referenduma 91 da bosanci zele gradjansku nezavisnu drzavu BIH. Uradio etnicko ciscenje, popalio mnoga sela, napravio masovne grobnice. Rezultat mala Srbija.Srpski lideri Dodik i Vucicu umjesto da rade na izgradnji mira oni rade na rusenju drzave BIH I stvaranju drzave nastale na progonu, logorima i ubijanju.
Terorističko pleme koje je okupiralo pola Bosne.....dokazano i dokumentovano u Hagu, genocidna namjera utvrđena, teror nad stanovništvom Sarajeva potvrđena, pamti , ne zaboravi!!