Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nekome još uvijek treba objašnjavat - da je za raspad bivše države najodgovornija - SRBIJA, - da je za pokretanje ratnih dejstava i rata najodgovornija - SRBIJA, - da je JNA i teritorijalnu odbranu zloupotrijebila za svoje ciljeve - SRBIJA, - da jedina država koja ne priznaje genocid koji je počinjen u njeno ime je - SRBIJA, - da, da , da - ima još mnoštvo toga za što je kriva - S R B I J A . . . ! ! ! I šta na kraju : Izio vuk magarca . . . ! ! !
vidi ovog Kolumba, u PM... mi to stvarno nismo znali, hvala ti druzhe, gdje chuo i ne chuo. Je6o vas rat vishe i isprane teme koje vishe svi znamo.
to ovdje zanju i ptice na granama, a nemaju doktorat
tako su srbi svuda pokusali praviti svoje drzavice.. osnovali u hrvatskoj nekakvu srpsku republiku ali hrvati nisu budale i za dva dana rasformirali srpsku paradrzavu i hrvatska nakon toga odmah ode u uniju kao normalna drzava.. sa glupim merhametli bosnjom mozes kako god hoces..zato i jesmo danas dno dna
Sta reci nego svako je ocistio svoj tor
Neka je! Sta su trebali? Da sjede skrstenih ruku i gledaju kako mmladomuslimani, mudzahedini, ustase i fasisti divljaju? Sjecamo se mi dobro kako smo prosli od ustasa (i sa fesom i bez njega) u proslom ratu, pa ste htjeli ovaj put opet da nam izrezirate slicnu sudbinu. Logore, jame, vrbe - koje i danas vi kliksovci spominjete. Malo morgen! Neka sestre Srbije i majke Rusije! Ako Bog da pozivim, eto mene na imanje kod Kraljeva da tamo prozivim i umrem.
Odakle samo izvlace ove magarce? Steta sto Seselj ne moze malo da ga ispita kao one "eksperte" na svom sudjenju. Da nam ovaj krelac objasni kako su Havaji americki, a Bosna nije srpska. Kako je Drina granica, Una, Dunav i Sava, a Pacifik nije. Mozda zato sto su havajska plemena vise Amerikanci nego sto su Srbi iz Benkovca, Vukovara ili Trebinja Srbi.
ko kaze da bosna nije srpska osim Garasanina i Matice srpske??:)))
Ma ne trebalo je da Srbi cekaju genocid kao u 1941 i kao u Hrvatskoj pa da vi idete onako krezubi na veselje. RS je tu zbog genocidnog pokusaja ustasa i ustaskih bosnjaka da potpuno uniste Srbe u BiH i Hr.
kojeg pokusaja??napad na banjaluku trebinje,pale, valjevo, kraljevo beograd , nis ili leskovac??:))))
Hahahaha,bukake na svrbe,al da se razumimo ima puno postenih srba,samo su u sjenu,isto tako mislim i za muslimane
Slovenija-Hrvatska-BiH-Kosovo-Crna gora (pokusaj puca sa rusima)- Makedonija (pokusaj u sobranju) to je put pravednika Srba a rezultat GENOCID I UZP vise puta presudjen!
To i ptice na grani znaju, uvijek podržavala i danas podržava, i uvijek će podržavati. Srpsi nacionalizam je bolest.
26 godina kasniš
Smjesi se ponovo Srbiji tuzba ta genocid i UZP!:))
ne sekiraj prebacicemo predmet Kosovu nek vas tuzi Azem Vlasi u ime BiH hihihihihihi
kad vi mozete heroja Orica 5 puta tuziti mozemo i mi vas pogotovo kad se stanisic raskrinka i simatovic hihihihihi
cuuuuj? ne treba nam vjestak da bi to znali... mi to znamo od prvog dana, svarili smo i pokusavamo da ne mislimo o tome... a ti se nasao pametan nakon 30 godina da nam kazes...
Džaba sve to kad su puleni radili za CIA-u.