Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POLICIJA TKZV.RS POSLE UCESCA U ETNICKOM CISCENJU I GENOCIDU NEMA PRAVO NA SVOJE POSTOJANJE. LJUDI KOJI SU BILI U LOGORIMA I PRETRPILI ETNICKO CISCENJE KAKO MOGU VJEROVATI TOJ IZDRKOTINI OD POLICIJE
Lijepo zvuci na papiru, ali je cinjenica da ce u praksi ovo biti koristeno za procesuriranje branilaca i branitelja RBIH od strane genociditeta, ali i (neuspjeli) pokusaj stvaranja "drzavnosti" genociditeta jer ovakve odluke se u pravnom smislu donose samo u slucaju dvije drzave sto entiteti u BIH to nikada nece biti.
Čestitke.