Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su komotno riješiti i milion predmeta jer su servis za utjerivanje novca komunalnim službama. Ne shvatljivo je da sud ne kontrolira izvršenje presuda, kao što je u slučaju presuda izrečenih protiv Kantona u korist radnika koje je Kanton godinama zakidao zbog čega je sud naložio presudom u drugom stupnju Kantonu da isplati radnike. Presude izrečene početkom 2016. god. Kanton još nije isplatio ljudima ucjenjujući isplatu odricanjem od kamata.
Naravno da su rijesili, meni su kao ostecenom nedavno poslali rjesenje o zastari nakon 12 godina, rjesenje je postalo pravosnazno 2016 a meni je dostavljeno u septembru 2017....mamuvamjebem!
kuha se u Rumuniji, sudije i tužioci na strani naroda protiv političara... ipak su to Rumuni, oni su to već jednom uradili, mi nikad
IZ KOG VIJEKA I NA KOJEM JEZIKU
Još svoj da riješe i to je to😁
Ma idioti, peglaju ljude pet godina za obicnu tucu da bi im dali uslovnu
Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) je jedna od glavnih poluga pomoću kojih nesmetano djeluju kriminalno fašističke organizacije SDA, HDZ i SNSD. Pišam im se na posao koji rade, mafijaši usrani i duše prodane...
ovi se vode onom “pravda je spora ali dostizna“ ...
treba organizovat proteste
JEDAN OZBILJAN KOMENTAR: POHAPSITI SVE SUDIJE A DOVESTI STRANE SUDIJE I NAŠE SUDIJE IZ DIJASPORE!
Ja bih doveo ove tek svršene pravnike, koji su bili običan svijet (ne mamine i tatine pulene)...pa im dati odriješene ruke i nagradu za efikasnost!
@Pixy može,može, samo da se ovih zlikovaca kotarišemo!
Sudstvo u BiH.... Zakon važi za običan svijet, za “elitu” rade kako mimo svih Zakona i normi.