Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su prosli Srbi koji su ostali u Sarajevu!
@TripleB , zato si sprcen na 23% zato sto su ti svi Srbi cetnici i Hrvati ustase!
Samo prvom prilikom pobjeci sto dalje iz ove vukojebine zvane BiH
Jesu li ovi, što su ostali u stanovima a porodicu izmjestili, bili naoružani i snajperisali iz stanova kao moj bivši komšija? Skoro u svakoj srpskoj kući smo nakon pretresa pronašli oružje koje im je dala bivša JNA na početku rata. Jedan je čak imao i radio stanicu.
@StaraGarda,pa smanji bolan,u sred Sarajeva Srbin u stanu i ceka zlocinacku Armiju BiH. Ako je i od tebe Selime,ne moze covjek progutati. Deder ti meni reci,da li ti je to karakternaosobina da lazes ili branis zlocinacku armiju?
@brcak108 , mislis da za glupe ljude imam vremena? Vjeruj da nemam. Jebali su vam majku ti isti osnivaci tog politickog suda,a vi sada kukajte i zivite u zabludi. Sebe su oni prali,a sve ostale ubijali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta smo trebali...? Pustiti jadne lavove u Pionirskoj da krepaju od gladi??? ☹️
Hoćemo li plaćati i Erovićevu odbranu?Ima Crveni taksi ,pet,šest stanova...
Svi mi koji znamo koji je to "neki Kruško" rahmetli
neki, neki , neki i tako dalje neki ....jaki neki svjedoci sa konkretnim saznanjima neki!:)
"Tužilaštvo BiH optužilo je nekadašnje pripadnike Teritorijalne odbrane "Stela" i specijalnih jedinica TAKOZVANE Armije BiH Senada DŽananovića, Edina Gadžu i Jasmina Erovića."
Tako je stajalo u orginalnom članku, ja sam samo istakao velikim slovima, Klix je kazao da je takozvana