Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BEEEE Glasaj za SDA BEEEE
ESED JE JEDINI KRIV JER BEZ NJEGOVOG NA UGOVORU O RADU NIKO SE NIJE MOGAO ZAPOSLITI. ZATO TREBA DA IDE U ZATVOR NAJMANJE 10 GODINA AKO BUDE PRAVDE. OVI SVI OSTALI SU GA SAMO NAGOVARALI, A TEŠKO IM JE BILO RIBU U VODU NATJERATI. ODAKLE DŽANANOVIĆU PARE DA PLAĆA NAJSKUPLJEG ADVOKATA U DRŽAVI, KOJEG NI RONALNO SEBI NE BI MOGAO SEBI PRIUŠTITI???
Sada, kad ove oslobode, moće se javno pričati o štelanju posla, sve legalno.
pa tako su dosli do cifre od 100000 novozaposlenih
SDA banda majku im u fichic
Čovjeku sude za "za protivzakonito posredovanje pri zapošljavanju u javnim preduzećima" i ti ga stavis na listu za naredne izbore i to broj jedan za federalni parlament (Asim Sarajlić). I on onda obecava pravnu drzvau, brobu protiv korupcije itd. Do sad, jos jedan u nizu, razlog 234. za selidbu iz ove zemlje :) haha
Ne treba se nikuda seliti zaradi njih...nego im treba ebati mamu i sjeme zauvijek
Jedan u nizu familijarnih karika Rogatickog klana u vrhu SDA iz njenog prvog safa
Zuka izdrzi IB je uzATE
pa zar je na slobodi ovaj pljackas drzave...
izgleda kao “poštenjačina” , treba li ga pustiti da slobodno hoda?
MIRSAD - bošnjaci ŽELJKO -hrvati .. izlaz za BIH
On nije kriminalac on je jednostavno Bosnjak kojem se moze. Jebiga problem je sto je 95 % onih kojima se ne moze