Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte peglat "jadnu" ženu...! "Prema podacima koje je iznijela, Miletić je nakon isplate rata za četiri kredita od plate ostajalo 1.250 KM." Ostajalo joj je 'samo' 1.250 KM na kraju mjeseca. 😂 Ja neću moći spavati večeras, koliko sam se nasskirala za Azricu.
Još uvijek ne spavam, Azrice. A sad' fakat idem spavati. J*bi ga! Izvini.
Ja da imam lični dohodak čiji dio od 20% iznosi 1250KM (i to samo osnovni dohodak izuzimajući razne komisije i ugovore o djelu) ja bi za 12 mjeseci uštedio 900000KM da kupim stan u Tuzli i nebi mi trebao nikakav kredit!!!
Dajem 10000KM onome ko mi prvi kaze da sam slobodan...To se zove mustuluk a ne mito!
eto vam SDA. ja kad procitam kolike plate imaju u odnosu na obican svijet meni nije dobro.
Za ovu nema milosti.. ona kao sudkinja je morala znati da ne smije doci u ovu situaciju.. odrezite joj kolko god treba. ovdje nema objasnjenja ni branjenja.
Da sam ja na njenom mjestu, isto bi radio.
PRESMIJESNA DRZAVA
nemas pojma koliko