Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tuzioca i branioca u cuzu sa njim pa nek se onda sirotinji nasladjivaju
Ove države nema nigdje na svijetu, znaju da je kriv, zna se da je ubio dvije djevojke, da je pobjegao sa lica mjesta i sad se istrazuju neki telefonski razgovori... koja ba drzava, koje tuzilastvo, omladino bjezite odavde kako znate i umijete.
Smanji dozu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek je ubio dvije djevojke 10. oktobra 2016 a danas je 05. februar 2018?! Ja nisam pravnik ali ne kontam zasto sudu treba toliko dugo da bi se ovaj hajvan dozivotno zatvorio iza resetaka? Nema tih okolnosti koji mogu opravdati ili ublaziti ovaj zlocin...kriv si, uzeo si dva mlada zivota idi sad driftaj po zatvoru.
druze u potpunosti se slazem s tobom, ali problem je taj sto mu se ne sudi za ubistvo vec za izazivanje saobracajne nesrece sa smrtnim ishodom, a za to je predvidena max kazna do 5godina. e sad zbog bijega i okolnosti mozda mu dodaju jos koju kaznu pa nagura na 7-8. Kad to javnost shvati nastat ce opet psovanje i svi cemo pricati o tome jedno 7 do 10 dana i onda sve po starom, a on je ako uzmemo pritvor odlezao vec petinu kazne
Osuditi najstrožijom kaznom koja je moguća
Kriv je .sta razvlacite vise.ubio je 2 mladosti ..ljepote..osudite ga .vec jednom.sve je kod nas tako...
Dozivotni zatvor mu je malo!
i sud i tužilaštvo treba sa ovim govnetom ukinuti
Radeljaseva glava dobila konkurenciju...evo još jednog vola
"Just do it"
Sve ovo je jako tuzno, cirkus u centru tuzilastva i suda. Da je kakav obocni covjek, bez pozadine, do sada bi bio procesuiran. Ovako napustis lice mjesta, pobjegnes iz zemlje i sad ti kao nesta vjestace...Na vjesala idiota, i njega i magarca Rastodera.
na majici mu pise.. just do it.. ironije
Zatvorite ga komotno u kafez sa duplo rjeđim rešetkama, neće ova glavuša nikud.
NESRETNIK KAŽNJEN OD ROĐENJA
i OVA TELECEA GLAVA JE ODRAZ BIH drustva !
Đubre
Nahebem mu se mame
U GUZOVE DA JOJ ČKAPI PLAĆE
Gledaj debila sto mu je fino u corki nadoso ko februarski kupus.Jedino sto mu kosa sve vise bjezi sa blentave podloge