Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguce da grupa od 2-3 osobe i 2-3 advokata mogu ovoliko zajebavati pravosuđe naše nazovi države ? Pa ovo nije normalno, 4-5 odgoda...
nazovi pravosuđe nazovi države....
Tacno,RS da se odvoji od bijednika
Koliko jos ce VSTV dopustati ovu sramotu??? Pa kaznite i optuzene i advokate hebem im pomrle vise.
Advokati naplacuju uredno i kada se otkaze rociste i sta ih briga, a svako rociste 500-1000 KM.
OVO JE DRŽAVA ZA POŽELIT
Pa sudstvo ima mogucnosti da na samoj pozivnici daju do znanja da svako ne dolazenje je krivicno djelo i da pozvani moraju doci na rociste.Svako odgadjanje rocista kosta i onaj tko se ne predrzava tog zakona mora te troskove licno snositi.Manje bi bilo odgadjanja rocista, kad bi se troskovi od 1000 ili 2000 km placali iz svog djepa.
yebite ma.ter više
Svaka čast očevima i njihovom strpljenju!
Ovdje nema pravne države. Ovo je mafijaška država. Ove sudije i tužioci nemaju nikakvih moralnih niti stručnih načela.
dati mu zatvora koliko su ove djevojke zajedno imale godina.
pa lakse je da ga oslobode I da se ne zajebavaju vise oko ovog I nrku presudi porodica od ovih cura,a I advokatima da se presudi sa metkim u celo...
Nema se tu sta odgadjat, to treba po kratkom postupku metak u celo i racun od metka obavezno isporuciti porodici idiota
RAzdvojiti suđenje radi nedolaska ovi mogu ispričnice slati dok svi ne poumru. I DA OPET VOZI ISTO NA SLOBODI RAZUMIJE SE. Žalosno i stravično ubije SDA kanadaihija dvije djevojke a država ne smije niti može ni da mu suđenje zakaže.
Sve mirise na to da se ceka da se smrt dvije djevojke u narodu zaboravi pa da Sanjin bude osudjen na dvije godine izadje nakon godinu. Fuj.
Kocka do kocke, kockica
koliko drzava planira da muci ove roditelje vise? Ratku Mladicu su prije zavrsili nego ovom medjedu
Dokle više?? Zapaliti sud i sudije kao i advokate ovih idiota, a ovo troje razapeti kao Isusa ispred BBI, da ih narod moze pljuti u facu, a nakon toga i zapalit. MATER vam je..m korumpiranu!!!
jojjj TITO dragi,vrati se.... u onom sistemu bi dobili svi robiju za 48h..... mamu vam lopovsku !!!
Ovo je sda sistem qme. Ako si sa njima, mozes i ubiti i nista ti nece biti.
kako moze da ne dodje na sudjenje,postoje li neke sankcije(neke 2.godine dodatno),sramota.Pravite sapunicu od sudjenja,osudi bagru da se upiske u gace!
klosari sudije i advokti utalu