Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stalno se namjerno razvlači sa postupkom a i sa pameću oštećenih. Cilj je od svega napraviti farsu i "finog" tatinog sina pustiti na ulicu da i dalje gazi i ubija. Zemlja apsurdnog pravosudnog sistema....
Sve to stoji za Sefica sto napisa. Sta sa Rasidagicem, Rastoderom nacelnikom Efendicem i ovim zadnjim Ejubovicem?
Razlog odugovlacenja je jednostavan: da izrecena presuda zaklopi vrijeme provedeno u pritvoru (citaj hotelu), kako smrad ne bi vidio Zenice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žele da razvuku i dobiju na vremenu da istekne rok i da ga puste kao što se desilo sa Mudželetom. Povedite računa da se ne desi isti slučaj.
Fuj...do kada vise ova farsa od sudjenja
Pseto smrdljivo. Dabogda crko dan poslije izricanja presude.
ko' se god nadje na ovim nasim sudovima trazeci pravdu za sebe,nema mu je lahka crna zemlja,kud dalje kad parnicni postupci traju od 5-8 godina
Ko vise ovo odugovlaci?!
Pravosuđe u BiH je najgori i najkorumpiraniji dio državne uprave. Ništa nije tako korumpirano i uvezano sa org. kriminalom kao bh. pravosudne institucije i oni koji ih vode, uključujući VSTV. To je rak-rana bh. društva! Treba sve razmontirati i graditi pravosudne institucije ispočetka! Reforma pravosuđa je samo floskula i fraza koja nikad nije zaživjela u stvarnosti.
Ovaj ce se na kraju izvuci sa 6 mjeseci kucnog pritvora
Oko za oko, zub za zub... Jedini zakon koji u ovoj zemlji može biti ucinkovit.
Oko za oko, zub za zub... Jedini zakon koji u ovoj zemlji može biti ucinkovit.
smradu nisi vise nasmijan dabogda istruho u zatvoru
E moje Sarajlije sta vam rade... U normalnom drustvu bi narod vec odavno izasao na ulice.... Mozda bolje i ne zasuluzujete
SRAM VAS BILO BAGRO KORUMPIRANA!
---- Na današnje ročište nije pristupio četvrtooptuženi Amar Salihović, koji je, kako je rečeno, bolestan (maksilarni sinusitis), a o čemu je Sud izvjestio njegov branitelj, advokat Rusmir Karkin. Ovoga RUsmira Karkina odmah uhapsiti i oduzeti mu advokatsku licencu ! Samo ljekarska potvrda iz hitne pomoći može SPRIJEČITI SUD u zasjedanju ! A dijakfnoza MAKSILARNI SINUSITIS je hronična upala sinusa KOJA PRESTAJE LJETI a upravo smo u sred ljeta.
A kada ga pomenuta DIJAGNOZA NIJE SPRIJEČILA u izvšenju krivičnog djela NE SMIJE VALA SPRJEČAVATI NI SUD u istjerivanju pravde ! SUdiju ili predsjednika sudskog vijeća RADI PRISTRASNSOTI prema počiniocu krivičnog djela SMIJENITI ODMAH, pa nek onda KArkin donosi lažne potvrde. IMAL IŠTA U OVOJ PROPALOJ DRŽAVI DA NIJE LAŽNO I DA MU SE MOŽE VJEROVATI ??
hahah suda dodje na mu....
Samo se pitam kako sud i tuzilstvo jos mogu pogledati u oci onim jadnim i obespravljenim roditeljima stiteci vog huligana i odugovlaceci taj proces.
Primaju veliki mito, pardon, platu za to, tako da se bojim da nemaju nikakve probleme.