Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ovaj fašista Đerić stvarno misli da mu neko vjeruje ili zna da mu se ne vjeruje ali se bandit pravi fin pa ako neko nasjedne na njegove laži dobro i jeste. Ko nezna fašistu Dobricu Ćosića i ova njegova potrčkala skupo bi ih platio kao što su Bošnjaci tokom srbijanskocrnogorske agresije na državu BiH. Iskreno se nadam da se to Bošnjacima neće više desiti, ako Bog da.
Branko Đerić - Branko Đurić. Samo jedno slovo, a drastična razlika.. drastična!
Srbi su izvarani, poniženi i izmanipulisani od č.e.t.n.i.k.a koji su dočekali svojih 5 minuta. Nisu svi Srbi šovinisti i zločinci.
Sarajevo nije etnički očišćeno. Sarajevo je planski i pod prisilom i propagandom tadašnjeg sds rukovodstva (krajišnik - koljević - karadžić) iseljeno. Treba reći istinu da se zna i ne zaboravi, a ne stvarati sliku kao da su Srbi protjerani od Armije BiH - jedine legalne vojske u BiH.
glavni grad Sarajevo etnicki ocisceno od Srba koji su konstitutivni narod u tom Sarajevu zar to nije zlo? pa Mudzahedini, pa Vehabije...itd itd zamisli grad koji ima Trg Alija Izetbegovic? autor Islamske deklaracije u kojoj pise sve sto ce se desiti \'92. - \'95. samo sto ti to ne vidis jer je to tebi normalno i pozeljno...ali iz nase perspektive to je Zlo - Zla...
Ti nijednog dokaza za to nemas a da je PC tvorevina nastala zločin0m i etničkim čišćenje to zna cijeli svijet sama haska arhiva je ogromna i dobro će doći za ubuduće
BiH = ZLO - ZLA
“Država je javno dobro ako počiva na vladavini prava. Ako ne počiva na vladavini prava, onda je javno zlo”, opisao je Đerić svoj tadašnji stav. PC - javno zlo.