Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srb-OUT P.O.S.E.R.E.M TI SE NA GLAVU SELJOBESRSKO-PALJANSKO-SOKOLALACKU I TEBI I RADOVANU IZDAJNIKU, KUKLJI I USRANKU KOJI JE CITAV RAT SVERCOVAO SA BAKIROM IZMETBEGOVICEM SVE OD HLJEBA, PREKO DROGE, RAKIJE, CIGARA, PA DO G.R.A.N.A.T.A DOK JE SRPSKI NAROD KRAVARIO U BORBI ZA GOLI ZIVOT.. @sarajevo-x.. VAMA SE P.O.K.E.NJ.A.M NA GLAVU ZATO STO BRISETE SVE KOMENTARE U KOJIMA SE SPOMINJE ISTINA O RATU I BOSANSKO-HERCEGOVACKOJ LOPOVIJI.. ALI NICIJA DO ZORE NIJE GORELA, I VAMA CE DOCI CRNI PETAK, AKO NE ZA ZIVOTA, A ONO POSLE OD BOGA... IZVINJAVAM SE CITAOCIMA NA BANALNOSTIMA, ALI OVO JE JEDINI JEZIK KOJI OVA BAGRA RAZUMIJE...
kolac u duppe..jedini lijek za vlahadiju
Ljepse je opet njemu u zatvoru nego obicnom radniku na slobodi...
S Durmitora cobane Radovane, ni ,,guzle,, drvo javorovo iz prdekane te ziva izvuci nece!!!!!!!!!!!
Ako ne možeš konrolirati paravojne formacije kao zvanična vlast, onda trebaš dati ostavku. A to nisi učinio. E pošto nisi, onda odgovaraj, jer nisi vršio vlast adekvatno zakonu.
Nakon napornog sudjenja Raši najbolje legne jedna doza urinskog napitka
@Srb-IN: Bre, reci ti meni: Ko je tvoj Dealer? Dobre ti to stvari uzimas... Samo dalje. Lako je vake komentare dodavati iz srpske diaspore :-)