Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO LAZE DZUKELA U KORIST KARADZICA KAD ZNA DA MU NE GINE DOZIVOTNA???NEKONTAM OVE SRBE,TO JE ZATUCAN NAROD ZA NEPOVJEROVAT
pa nije mogao poslije marta niko ni biti protjeran jer je do tada većina protjerana a poslije toga je samo po neko bio zamjenjen za zarobljene četnike( ako je imao sreće)
Pa i vama da su godinama rata govorili o zločinima mudžahedina nad nedužnim srpskim civilima i držali vas u mediskoj blokadi čitav rat mislili bi isto, zato se sada čude pa kako to da samo srbe osudžuju za ratne zločine i čude se nepravdi .
Pa ko nam je onda uskratio plin, struju i vodu ako nisu oni? Koja laž, All.ah.u moj