Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... a ja bih da komentarisem Bregu...
\'\'Sto uradi s Durmitora Daba, Poturcima dade frtalj dzaba, polovinu za Srbe ostavi, da ga cjeli Srpski narod slavi, Hrvatima od frtalja vise, pa na troje Bosnu razlomise. Sada Bosnjak pjeva karioke, kako Dabic poziva svjedoke, da odbrane njegovu ideju, iz Srpske se Srbi samo smeju, jer ideja bjese hrabra-smjela, rasturiti Bosnu na tri djela, da ne bude nikad vise cjela. ........................................... Pjevaj Bosnjo ,pjevaj nemoj stati, Turcin ce ti babovinu dati, u sred Turske da cuvate koze, Alhamdulah i pomozi Boze.\'\'
Radovane, care, samo nastavi da ih zajebavas! To je obicna izopacena banda slugu novog svetskog poretka; odzvonice njima uskoro.
gnjida od coveka
JA SAM BOG BOGOVA, A TO ZNAČI DA NOVAC I VRIJEME PORESKIH OBVEZNIKA CELOG ČOVEČANSTVA MORA DA NASTAVI I DALJE DA SE TROŠI U SVRHE DOKAZIVANJA DA SAM JA BOG BOGOVA. JA SAM TOLIKO VAŽAN, DA MOJE SUĐENJE MORA DA BUDE NAJSKUPLJE SUĐENJE U ISTORIJI ČOVEČANSTVA.
HÄ HÄ HÖ HÖ HI HI HI JOJ LIKa, sam ce sebi svjedocit??? pa ovo je vrh laganja ;))))
Ovo je onaj mamlaz koji nas je uvjeravao da cemo imat svoju Srpsku drzavu,a onda čim je zagustilo i kad su kola krenula nizbrdo uhvatio maglu,a onaj Miloševic brze-bolje potpisao kapitulaciju u Dejtonu.
A lijepo mu je Alija govorio da ce izgubit rat,i da ce zavrsit u prdekani ko i svi gubitnici u ratu.Nadam se da ce njegovi sljedbenici u BiH nece pogrijesiti kao on i da su svatoli da je Bosanska armija nepobjediva.