Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Praunucad ovog Maxima/Muhameda Božića će za 50 god pričati kako su nasatali od nekih bogumila a ne srba
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ovi nasi pendrek efendije su bolji od francuza švaba amerikanaca i engleza zajedno. I prije no se desi znaju brate sve Otkriju uhapse osude.... nema dalje
Kakve veze džuma namaz ima sa Hastorom?!? Ahh da, vjerovatno klix želi prikazati da su oni koji klanjaju džumu potencialni teroristi?!?
Božića samo iskipujte u centru Bijeljine i ostavite ga tamo biće mu presudjeno veoma brzo.Nema potrebe trošiti pare na budalaštine tipa sud i zatvor...
@jt Srbi su inace pravedni. Obrvan, Plavšić, Karadić, Dragan Lukać, Mladić sve ubica do ubice i svi kažnjeni u Bijeljini.
Vehabija se hladno preziva Božić.
@TvojKrkan a zove maksim.
@Ramayanaa Maksim Maksim zločest je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve neki preobraćenici...paćenici. SumLJivo mi to sve, al hajd.