Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj jade, meščini gaće napunio !!!
truhni truhlooooo
cim ih osude automatski ukinut tkz rs
Skupili se lesinari od zla oca i jos gore majke da se rugaju bolesnom covjeku. Dok je ovaj general nosio uniformu i komandovao vojskom, ove dezurne junacine sa kliksa nisu bas bili tako odvazni. Ni oni, ni njihova vojska, ni generali. Tek smo nakon rata culi da postoje sve te viteske brigade i junaci. Izgleda da su hrabri samo kad treba napadati bolesnog, starog i vezanog covjeka.
Ne daj se generale!
tako je,iscjedite svaku mogucu informaciju iza ta dva ludjaka te ih rebnite kako bog dragi zapovjeda za sva nedjela i ludila u nasoj napacenoj zemlji
Al' vazda iste informacije pa kao da čitam ponovo onu prošlu vijest o zločincima, eto znam datum je drugi pa po tom razlikujem. Treba sačekati godinu dana pa onda bi bilo materijala za stranicu teksta, eto ti pravde i civilizacije.
osudite srpski narod
osudite srpski narod
A zasto vi toliko mrzite Ratka? Da nije bilo njega ni u jednom sportu ne biste bili prvaci sveta
Gubiš vrijeme ovdje, krmad se neće sama nahranit..
Ratko Mladić - War like Young man
Vidi Ratka sa zelenom kravatom.
Da ti hoce pred samu smrt presudit, da se dosadjujes sve dok ne crknes u sudu
KO VAS OKOTI NA OVAJ SVIJET MILU JOJ MAJKU
srbi pomagajte eno vam se Idol ukenjao :)