Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udruženja sudija i tužilaca su privatne nevladine organizacije koje rade za svoj interes a ni kiriju ne plaćaju za svoj rad i troškove za rad uzimaju iz budžeta suda i tužilaštva kao lopovi kradu poreske obveznike. Sudije lopovi su protivzakonito izabrani i nepismeni su. Svoj okot zapošljavaju za str.saradnike pa je sudska vlast privatna i nasljedna
Jos izmjenuti pojedine sudije i tuzioce i ok.
Sve su ovo reforme koje se moraju sprovesti, htjeli to oni ili ne, moraju. Amerikanci borave već 5 mjeseci u BiH i "tabire" po papirima, svemu i svačemu. Jedan od uslova da vas dalje MMF podržava, EU ulazak i NATO pakt jeste reforma tužilaštva, VSTV-a itd. itd. ima sve na google, ko je voljan da čita može da nađe. Znači nema u EU, nema u NATO i nema para od MMF-a ako ne ispuniš uslove, oba entiteta moraju dosta toga učiniti, pa i na državnom nivou.