Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzenan Memic i David Dragicevuc za Tegeltiju ne postoje. Nijednog tuzioca nije kaznio za nerad i skrivanje dokaza.
Vec 15 god slusamo kako je SDA nestala, a SDA svake izbore polomi zube protivnicima sama SDA na manje od 50% izlaznosti dobila 270 000 glasova i osvojila skoro 30 nacelnika, dok cetvorka i sestorka svi zajedno jedva 11 !! Narod se vraca u SDA i stranka opstaje dok pojedinci dezerteri propadaju!
@Analiza2020 Realno, SDA zna samo kako pokrasti izbore. Sada kad su izašli pitomci iz SDA izborne akademije, syebali su vas vašim oružjerm. Biračkim odborima, u Sarajevu jer su znali kako to ide. Sada će obučiti ove po ostatku Bosne. Šta ćete onda???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jake sudije i tuzitelji ako im glavni covjek najgori olos sa vec dva snimka koji ga ne da kompromituju vec ga jasno prikazuju da se bavi mitom i korupcijom
Nabiti nogom u guzicu jajoglavog i njemu slične
Morate nam prvo reci ko je ovo inicirao SDA ili 4-ka , da znamo hocemo li se diviti i slaviti ili da organizujemo demostracije i da zapalimo grad i trazimo hitna hapsenja...ako je SDA...TO JE TOTALNO NE PRIHVATLJIVO...a ako je 4-ka..ONDA JE TO NESTO FANTASTICNO I JEDVA CEKAMO!!!!
Moze on pricati sta god hoce montaza ovo ono....ono sto je pricao nije montaza....noga iz suda pa nek ide suditi po entitetu....pedala iz Sarajeva
cojk' sve popiša..
ja iii
Ja mislim da i budsle znaju da je odgovor ne, ne znam što se ovi glupiraju
Pod hitno ostavke njih svih.Sam bog zna njihova dijela.Ima li one Jukicke igdje??????Hahahahaha
Ovog bezobraznog gada treba na pusto ostrvo protjerati!
Pravosudna kanalizacija! Smanjiti im plate prvo a onda ukinuti viber instituciju kojom upravlja iz Banja Luke. Svi oko njega su isti ko i on. Smeće od ljudi, dno ljudskog dostojanstva kojima zelim da sto prije osjete da im se zlo vraća koje su ucinili pod njegovom palicom.
Previše loših stvari se desilo za ovog čovjeka, smatram da nema smisla da svaki put iznova mu se oprašta. Treba da sam odstupi nakon svih ovih afera. Vjerujem da ima i dobrih stvari koje je napravio, ali jedan čimbenik na takvom mjestu ne smije sebi dopustiti ovakve avanture, bilo to objavljeno kao sad ili ne. Daj jednom počnite birajti ljude koji su sposobni i odgovorni!!!
BUDIMO ODGOVORNI HVATAJMO SE GOVNJIVE MOTKE!!!!!!!!!!!
Ne mogu da vjerujem !! Posle svega da je ovaj čovjek na slobodi !! Katastrofa gdje živimo.
Definitivno noga u g. ( Sjednica treba da bude formalnost)
nemojte ga ugroziti,nedaj bože.
Tjerajte to govno i zabranite mu doživotno da se bavi pravosuđem.
Gotov je