Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo sudija, koji nije podlegao laznim kajanjem i laganju odbrane. Skoro 16 godina nije mala kazna i trebala bi vaspitno djelovati na sve ljude, ne samo Ejubovića.
samo da ga ne puste da materi iscijepa drva pa da jos neko zijani...ili da ga vrbuje stranacka policija uz nagodbu za neki prljavi posao...
nakon sto odsluzi 70% kazne dobit ce pomilovanje..pa kao takav jos uvjek mlad i od strane ostalih zatvorenika dobro obucen za pljacke,ubistva i dilanje droge mi kao navodno demokratsko drustvo dobijamo tempiranu bombu u drustvu koje samo po sebi nije normalno.Drzava nas casti osobom kojoj vjerovatno ovo nece biti posljednje ubistvo.. OD OVAKVIH I OVAKVE DRZAVE SPASAVA NAS SAM NJEMACKAA... LJUDI BJEZITE...
Uhapsite službenike Granične policije Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
@vrucvetar1980 Ma đe to more biti,pašan ide na đumu?!
Gospodine sudija sve to što ste nabrojali trebao je biti razlog više da mu odmjerite primjereniju kaznu uz nkcenat na to da nema pravo na pomilovanje i skraćenje kazne. Ovako eto njega najdalje za 8 do 9 godina da ubije još koga.
izacice i za 10 kakva nam je drzava i opet u najboljim godinama cjeli zivot ispred njeg,, 10 god po osobi minimalno,
Zanimljivo je kako su isto ovako osudivani ratni zllocinci abih,1,2-3 god nad civilima srb i hrv nacionalnosti,tada balije nisu se bunili
Kaže se bezobrazan, licemjer, pogon itd...
pogan *
On se u odbrani poziva na Boga i njegovu volju. Eto mu idealne prilike da mu se moli 15 godina, mada bi mu ja dao 40 godina takvog druženja. ..
malo Bogami vrijedi jedan zivot vise
1 zivot = 5 godina i 3 mjeseca Hellcome to Bosnia
Obrazloženje je korektno. Naravno, roditeljima nikakva kazna optuženom neće vratiti njihovu djecu.
Teško njemu ako mu savjest ikad proradi a moraće kad tad ..
jedan oduzet zivot = jedna dozivotna robija (ne lezanje, vec tezak fizicki drustveno-korisni rad)