Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A valja na onaj svijet doci hahah a ni na ovom se od inata neces pokajati...Umrijet ces ko ker zadnji.
Svako pustanje na slobodu bilo kojeg zlocinca, bez obzira na stepen zlocina, je uvreda iole moralnom, inteligentnom i urednom covjeku na zemaljskoj planeti. Zato, svim katilima zelim dug zivot iza resetaka.
Takoe!
Popishaj njihovo pokajanje, kakve fajde od njega nekome ko je ostao bez svojih najmilijih ili bez dijelova tijela
Zamisli ti samo taj sud kazes ja sam ubio 100 ljudi i kajem se zbog toga i puste te. Sta reci onda? Dokle ide ljudska glupost, da od covjeka prave ubice, lopove i sve sto je lose...
J.. ti pleme
pustite ih... u Italiju nek malo odu... u onu regiju Lombardiju
Dzaba i da se ovaj cupo pokaje kad ni sam ne zna kako ce odsluzit 2/3 dozivotne kazne....
a sta znaci pokajanje plavsicka se pokajala za ratne zlocine samo da je puste ranije eno je danas prica po beogradu kako je zaebala haski sud
bog jeg niste pustil 3 rajh na slobodi pri isteka,,vec ste sve streljali,,
Nece Radovan izaci kajao se il ne kajao !
Karadžić se već danas kaje za mladićeve zločine... Ili tako nešto,,, Kad se kaže genocid onda je on odgovoran. Joj Mladiću Mladiču šta mu napravi... Sve na kraju ispalo sobno, bez krivnje srpske obavještajne službe i njihove vlade. Sad će Turčin još da napravi dva autoputa da spoji Beograd i RS. Prijatelj bošnjaka pravi autoputeve... Ko je sad kriv? Svi se pitaju.
Agius legenda
Svom srecom ti divljaci nece nikada to ni docekati