Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se ovako nastavi sa udesima i pogibijama za 4 - 5 godina cemo izginuti svi na cestama
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravog patriotu za Predsjednika - Hadžikadić Mirsada - čovjeka koji nije ležao nikada na budžetu. Radnika u politiku! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Mirsad Hadzikadic DANAS 21.9. u 19:00 h u Centru za kulturu, GORAŽDE govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli!
Tunel 😂😂😂😂😂😂😂😂 jazbina...... kakav crni tunel .....☝️
neki dan prolazim i opet nesto rade u po ljetne sezone kao i uvijek. Guzve kilometarske....Tunel iz godine u godinu sve u losijem stanju, cekam samo da se urusi....
Iks šest
Opći debilizam, spašavaj se tko može........ :(
Roki, jel ovo u tunelu krenuo preticati?